PERFORMANȚE ALE SPORTIVILOR MUREȘENI SPORT GRUP SAKURA, PE PODIUM LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE PARA-KARATE

Distribuie pe:

Gazda „Memorialului Dan Olaru" și a Campionatului Național de Para-Karate WKF a fost Timișoara. Desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, evenimentul a fost organizat Federația Română de Karate - Comisia Națională de Karate și Karate Aplicativ a Persoanelor cu Dizabilități. Au concurat 42

de persoane din Târgu-Mures, Timișoara, Cluj-Napoca, Deva, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea (cu sindrom down, deficiențe de auz, autism, deficiențe locomotorii, amputații, deficiențe intelectuale, deficiențe de vedere).

Clubul Sportiv mureșean Sport Grup Sakura a participat cu un lot de cinci sportivi PARA (patru dintre aceștia cu deficient de vedere și unul cu deficient de auz) pentru proba competițională KATA, obținând rezultate de excepție: la PARA deficient de vedere masculin, Pop Tinu Vasile s-a clasat pe locul I, iar Szanto Attila pe locul II. La PARA deficient de vedere femei, Sonea Rodica a obținut locul III și Nagy Biro Ibolya locul III. La PARA deficient de auz masculin, Haidu Iosif s-a clasat pe primul loc.

„Suntem mulțumiți de rezultate. Am avut în vedere obținerea cel puțin a unei medalii de aur, dar ne-am întors acasă cu două, atât pe secțiunea PARA nevăzători, cât și deficiențe de auz. Intenționez să-mi măresc echipa tehnică cu încă doi-trei asistenți, pentru a putea derula programul și pe PARA SINDROM DOWN, dar și pentru a aloca un număr mai mare de ore de antrenament pentru sportivii care au confirmat. Mulțumesc echipei de sportivi PARA și echipei de asistenți PARA: Belean Alexandru, Bodnar Elena, Maier Ana pentru implicare și ajutor! Mulțumesc celor care au avut și au încredere în noi", spunea Adrian Belean, președintele și antrenorul Sport Grup Sakura.

Felicitări și succes în competițiile viitoare!

Lasă un comentariu