CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ NR.1, TÂRGU MUREȘ ORGANIZEAZĂ FESTIVALUL NAȚIONAL DE TALENTE ARTISTICE „DESCOPĂR FRUMOSUL DIN MIME", EDIȚIA A IV-A 29 MAI 2019, TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Evenimentul se va derula pe scena Ansamblului Artistic Profesionist Mureșul, începând cu ora 10.00.

În cadrul Festivalului, cei peste 250 de elevi participanți, din învățământul incuziv din țară, vor prezenta momente artistice de dans, teatru și interpretare vocală/instrumentală, crezul nostru fiind că acești elevi pot, vor și merită să participe, în cât mai multe forme, la viața socială a comunității. De aceea, considerăm că școlii îi revine rolul prioritar de a le crea și facilita astfel de experiențe.

Acțiunile și activitățile care stau la baza proiectului se doresc a fi o continuare a eforturilor privind integrarea elevilor cu dizabilități în societate, urmărind promovarea autentică a atitudinilor favorabile incluziunii, valorizarea, respectul, toleranța și recunoașterea lor ca parte a comunității.

Acest demers este sprijinit cu consecvență de Primăria Municipiului Târgu-Mureș, Consiliul Județean Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul și Asociația Șanse pentru Toți.

Lasă un comentariu