JUDEȚUL MUREȘ PE PRIMUL LOC LA CONCURSUL NAȚIONAL DE CHIMIE “PETRU PONI”

Distribuie pe:

Un adolescent își dezvoltă abilitățile, talentul nativ într-un domeniu sau altul, din dorința de a crea ceva atât prin forțele proprii, cât și cu eforturile susținute cu migală și profesionalism ale dascălilor săi.

Talentul, ambiția, studiul aduc de la sine și laurii succesului, valorificând mai târziu și latura academică. Responsabilitățile asumate de către acesta sunt mult mai complexe decât cele ale colegilor săi de generație. Acesta își declină competențele și cunoștințele participând la concursuri naționale, reprezentând astfel profesorul care l-a format, școala și județul în care locuiește.

Elevul Dordea Laurențiu din clasa a X-a A de la Liceul Tehnologic Târnăveni, având ca profesor de chimie pe doamna profesoară Maria Bărbat, a câștigat locul I la concursul național de chimie “Petru Poni” ediția a X-a, care s-a desfășurat la Vaslui, în perioada 23-26 mai 2019, reprezentând județul Mureș.

Dordea Laurențiu a fost aplaudat de întreaga comisie, reprezentanții Ministerului Educației Naționale și colegii săi de concurs din cele 40 de județe ale României.

Îl felicităm pe Laurențiu și îi dorim multe succese în viață.

Lasă un comentariu