„FIE CA ORICE IDEAL SĂ DEVINĂ O REALIZARE!"

Distribuie pe:

Dragi elevi, părinți și cadre didactice,

Acum patru ani, am pășit entuziaști pe poarta acestei școli, pe un nou drum al cunoașterii. Fiecare oră, fiecare zi, fiecare an pe care l-am petrecut împreună au consolidat prietenii, pe care le vom păstra în sufletele noastre o viață întreagă, și au conturat portretul unui elev pregătit să înfrunte orice experiență la care va fi supus. Acest sfârșit de clasa a VIII-a ne aduce regretul că nu am putut face mai multe și simțim cum ultimele clipe, deși scurte, sunt cele mai dulci. Ne dorim acum, pe picior de plecare, să putem opri timpul în loc și să retrăim anii copilăriei, pe care îi vom valorifica asemeni unor comori neprețuite.

Cadrelor didactice, la adresa cărora nu ne ajung cuvintele de laudă pentru tot efortul depus „Le mulțumim!" pentru faptul că ne-au luat sub aripa lor în tot acest timp și au început formarea noastră ca oameni. Dumnealor ne-au învățat să țintim cât mai sus și să îndrăgim cartea.

Mulțumiri deosebite îi adresăm și doamnei diriginte, care s-a implicat trup și suflet în viețile noastre, și pe care o stimăm.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt părinții noștri, fără de care nu ar fi fost posibil nimic din toate acestea. Le suntem profund recunoscători pentru răbdarea, căldura și iubirea cu care ne-au înconjurat permanent.

Apreciem sârguința tuturor celor care au contribuit la creșterea și educația noastră. Să privim, cu drag, spre viitor! Fie ca orice ideal să devină o realizare, iar anii care trec să vă aducă tuturor roadele muncii destoinice de care dați dovadă!

„Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima, învață în fiecare zi ca și cum ai trăi o eternitate"!

Mult succes! Rămâneți cu bine!

Lasă un comentariu