DE CE PLÂNG BĂRBAȚII, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Oricât de puternici și de duri vor să pară bărbații, uneori sentimentele sunt mai puternice decât masca pe care o poartă și își exprimă sensibilitatea prin lacrimi.

Astrologica.ro ne dezvăluie cauzele pentru care plâng bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut, ajutându-ne astfel să le menajăm sentimentele.

Berbec - Un bărbat Berbec plânge din cauză că este dezamăgit de cei dragi. Dacă e trădat sau înșelat de cei cărora le-a dat totul, emoțiile sale erup. El este loial, iar durerea pe care o simte nu poate fi exprimată în cuvinte.

Natura lui competitivă îl face să caute primul loc în orice. Cel mai probabil, el va plânge, de asemenea, dacă decade sau dacă nu obține acea promovare care se afla la un pas de el.

Taur - Taurul este adânc înrădăcinat în convingerile sale. Există puține lucruri care îl fac să plângă, iar acestea includ sentimente de nesiguranță. Dacă simte că va pierde dragostea vieții lui, asta poate să îl sperie și va folosi plânsul ca pe o eliberare emoțională.

Dacă există ceva care poate provoca o schimbare bruscă în viața sa, acest stres ar putea avea un impact negativ asupra lui. De exemplu, dacă își pierde dintr-o dată slujba, lipsa de stabilitate financiară îl va afecta cu adevărat.

Gemeni - Gemenii vor plânge dacă simt că vor fi abandonați sau dacă acest lucru s-a întâmplat deja. Cea mai gravă situație pentru aceștia este să fie părăsiți sau izolați de către cei dragi.

De asemenea, dacă simte că nu își găsește calea, ar putea deveni distras emoțional. Ei încearcă să aibă totul, iar această satisfacere este dificilă și le poate provoca stres.

Rac - Criticile îl pot face pe bărbatul Rac să plângă. El este deja cel mai mare critic al său și pune totul la suflet. Dacă nu i se face critică într-o manieră frumoasă, acestuia îi vor da lacrimile.

De asemenea, dacă se simte vulnerabil, Racul se va descărca prin plâns. Nu este obișnuit să se deschidă în fața altora, cunoscându-și sensibilitatea și evitând astfel să sufere.

Leu - Bărbatul Leu va plânge dacă se va confrunta cu un adevăr dur. Ar putea fi vorba despre pierderea unei persoane iubite sau despre despărțirea de o persoană cu care se vedea pentru totdeauna.

Leul vrea să fie tratat ca un rege, iar regii nu trebuie să se confrunte cu realitatea, deoarece poate fi prea mult pentru ei. Cu toate acestea, în momentul în care observă puterea cu care vine un adevăr, el se adaptează.

Fecioară - Bărbatul Fecioară va plânge din cauza analizei copleșitoare la care se supune. El nu știe să își gestioneze propriile sentimente.

Are un milion de gânduri logice care trec prin mintea lui, dar logica nu se înțelege cu emoțiile.

Propriile lui gânduri îl fac să izbucnească în lacrimi. E ca o supraîncărcare a sistemului.

Balanță - Bărbatul Balanță va plânge în fața violenței și nedreptății. Știrile din întreaga lume reprezintă un prim exemplu în care se simte gol pe dinăuntru.

El plânge pentru că simte durerea altora și pentru lipsa justiției în cazul celor care nu se pot apăra singuri. Balanța este cea mai echilibrată zodie atunci când vine vorba de sentimentele ei, dar nu de ale altora.

Scorpion - Vei știi că ceva se întâmplă dacă vezi un Scorpion care plânge, după care devine furios. Carapacea lui dură îl protejează împotriva lumii aspre. Dar, atunci când se deschide, erupe un vulcan emoțional în interiorul lui.

Când vorbește despre traumele din trecut sau despre evenimentele care i-au schimbat viața, poate izbucni în plâns incontrolabil. Rareori se deschide, așa că atunci când o face va fi o experiență emotivă.

Săgetător - Bărbatul din Săgetător va plânge dacă simte că îi sunt legate aripile. Lacrimile provin din cauza faptului că nu e liber. Sentimentele lui cântăresc mult.

Purtând mereu povara lui și a celor din jurul lui, acest nativ va ceda. El va plânge dacă vede că nimeni nu îl poate ajuta sau înțelege.

Capricorn - Un bărbat Capricorn plânge când se simte responsabil pentru ceva de care ar fi putut să se ocupe mai bine. Deține mereu controlul și pare că știe răspunsul la orice. Este o presiune foarte mare pentru el atunci când lucrurile nu merg cum trebuie.

Se simte puternic atunci când știe că totul este în ordine și că totul va fi bine dacă nu se întâmplă ceva neobișnuit. De aceea, acea presiune îl face să izbucnească. Plânsul e singura modalitate prin care își poate gestiona emoțiile.

Vărsător - Vărsătorul plânge atunci când își pierde încrederea în cineva. El este un om de cuvânt. Când alții îl folosesc pentru inteligența sa sau profită de el, îi va face rău.

El are numai intenții bune raportat la cei din jurul lui, așa că atunci când află că cineva l-a trădat, se va simți înfrânt.

Pești - Bărbatul din Pești pune totul la inimă. Orice critică va avea un impact mult mai mare asupra lui decât în cazul celorlalte zodii.

Dacă simte că se luptă cu morile de vânt, el se va opri. Plânge pentru că lumea îl descurajează. El trebuie să fie în permanență susținut, altfel sentimentele sale vor face ce vor din el. (

Lasă un comentariu