ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (181) “ATENTAT” MAGHIAR (ȘI) LA... “SFÂNTUL ARDEALULUI” (I)

Distribuie pe:

“Ungurii vor mai mult decât Ardealul” (Părintele Arsenie Boca, fost stareț al mănăstirilor Sâmbăta de Sus și Prislop).

Deunăzi, ne-a fost dat să aflăm cu stupoare că, în anarhia voită de artizanii marilor dedesupturi mondialiste, “prietenii” noștri de origine maghiară nu mai prididesc, noi fiind prea ocupați ca să ne holbăm la un cult al tinerei generații menit să ne anuleze dreptul la memoria adevăratelor valori (istorice), ba să își extindă influența teritorială (cazul Cheile Bicazului), ba să ne împiedice a ne cinsti eroii (cazul Valea Uzului), ba să ne lovească în ce avem mai sfânt (credința ortodoxă, strămoșească) prin încercarea, cu o nemaipomenită ingeniozitate de marketing, de a ni-l “extirpa” din conștiințe pe unul din cele mai mediatizate simboluri ale monahismului contemporan - părintele Arsenie Boca! Cum s-a ajuns în această situație, de a se întinde o “mână” hrăpăreață spre un brand național legat de o personalitate monahală (necanonizată de Biserica Ortodoxă) foarte popularizată în special în Transilvania, este de-a dreptul năucitor: cetățeanul ungur Andor Șandor s-a prevalat de un “artificiu juridic”, internațional, pentru a putea pretinde că deține dreptul de proprietate intelectuală asupra numelui și imaginii celui supranumit, în terminologia populară, “Sfântul Ardealului” (părintele Arsenie Boca, întemnițat de comuniști în închisorile Jilava, Timișoara, Oradea).

Chiar dacă printr-o astfel de intenție nu s-a ajuns la rezultatul scontat, întrucât hărțuirea juridică încă persistă în instanțe, remarcabilă rămâne, dincolo de faptul că avem de-a face cu încă o “mostră” de tupeu incredibil împotriva românilor din Transilvania, nuanțarea avangardistă a “profeției” conform căreia “ungurii vor mai mult decât Ardealul”: VOR SĂ NE FURE - DUPĂ TIPARE NEO-PROZELETISTE ȘI CREDINȚA NOASTRĂ NAȚIONALĂ!

Măi, să fie! Ce ți-e și cu astfel de “prieteni” unguri! Ne-ar scoate nu doar morții din morminte, ci și sfinții din conștiințe!

Lasă un comentariu