LAZIO ARE PROBLEME ÎNAINTE DE MECIUL CU CFR CLUJ

Distribuie pe:

Lazio are probleme înainte de meciul cu CFR Cluj. Eșecul de la Ferrara, din ultima etapă, al doilea consecutiv suferit în ultimii doi ani în fața lui SPAL, după un scenariu identic, gol primit în minutele de prelungiri ale jocului, l-a scos pur și simplu din minți pe antrenorul Simone Inzaghi. Astfel că, reîntâlnirea jucătorilor cu antrenorul lor a fost una extrem de tensionată. Simone Inzaghi a fost extrem de irascibil și a vorbit tot timpul pe un ton foarte ridicat, așa cum nu îi este obiceiul. El a reproșat celor care s-au aflat pe teren la Ferrara inexplicabila cădere din a doua repriză. Tehnicianul a făcut un adevărat proces apărătorilor, printre vinovați aflându-se și Ștefan Radu, apreciind că acest compartiment a avut cea mai slabă evoluție din întreaga echipă. Însă conflictul cel mai serios l-a avut cu internaționalul sârb Sergej Milinkovic-Savic.

Radu Ștefan a fost și el săpunit bine de Inzaghi

Jucătorul a fost și el la fel de irascibil, cerându-i socoteală antrenorului pentru faptul că l-a lăsat pe bancă la Ferrara, fără a-i oferi vreo explicație. Milinkovic-Savic a spus că a aflat din alte surse că decizia lui Simone Inzaghi de a-l marginaliza ar fi fost legată de faptul că jucătorul a evoluat în meciurile din preliminariile EURO 2020 cu echipa națională și că ar fi fost obosit. Discuția nu s-a încheiat cu o împăcare între cei doi, scrie publicația italiană Corriere di Roma, iar atmosfera din cadrul echipei e destul de tensionată înainte de meciul cu CFR Cluj. Discuția în privința sa are într-adevăr mai multe substraturi și unul este legat de faptul că în vară, Lazio a sperat să obțină minim 80 de milioane de euro pe transferul sârbului, însă nimeni nu a venit cu o ofertă de această valoare, în timp ce Milinkovic își dorea ca formația celestă să accepte o sumă mai mică, mai ales că exista interes pentru el din partea unor echipe mai bine cotate, Manchester United fiind doar unul din exemple.

Milinkovic-Savic încă nu a semnat prelungirea contractului

Lazio i-a propus lui Milinkovic-Savic o renegociere de contract, cu permisiunea că dacă vara viitoare va exista o propunere la o sumă agreată de club, să fie lăsat să plece, dar jucătorul nu pare încântat de ideea de a semna o nouă înțelegere și ezită să semneze prelungirea. Însă, aproape sigur, pe Milinkovic-Savic și pe spaniolul Jony îi vom vedea pe teren, de la început, în meciul de la Cluj. Simone Inzaghi a confirmat faptul că la Cluj, câțiva dintre titulari vor lăsa locul altor jucători, care nu au prea avut sau nu au avut deloc minute până acum, dar abia miercuri după-amiază va anunța care vor fi jucătorii menajați.

 

Lasă un comentariu