ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ MUREȘ PARTICIPĂ LA „LET'S DO IT, ROMANIA!"

Distribuie pe:

„Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune să responsabilizeze autoritățile și cetățenii în ceea ce privește gestiunea corectă a deșeurilor și aplicarea legislației de mediu. Proiectul își propune curățarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii țări într-o singură zi, la 21 septembrie 2019.

Un sprijin deosebit este și cel al Ministerului Apelor și Pădurilor, prin Administrația Națională „Apele Române" și subunitățile sale, în organizarea și desfășurarea acestui proiect.

Și salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș vor aplica forma voluntariatului, de a participa la acțiunile de ecologizare (igienizare, salubrizare, curățenie) a malurilor râurilor și a lacurilor, a barajelor și a prizelor de apă în bazinul hidrografic al râului Mureș, alături de voluntarii de la „Let's do it, Romania!".

 Calitatea vieții noastre depinde de cum gestionăm relația pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei și de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viața noastră prin efectele pe care le are asupra sănătății și calității vieții.

Este esențial ca omul să fie educat în spiritul respectului pentru tot ce îl înconjoară, pentru ca el să devină conștient de faptul că nu este stăpânul naturii, ci parte a ei.

Lasă un comentariu