PSD ATENȚIONEAZĂ: O NOUĂ AMENINȚARE A OPOZIȚIEI CĂ, ODATĂ AJUNȘI LA GUVERNARE, VOR TĂIA VENITURILE ROMÂNILOR

Distribuie pe:

Partidul Social Democrat atrage atenția asupra unei “noi amenințări din partea Opoziției că, odată ajunși la guvernare, vor tăia masiv veniturile românilor”, reprezentanții PSD arătând că acesta este motivul pentru care partidele din opoziție nu au vrut să semneze Pactul pentru bunăstare.

“Sfătuitorul președintelui Iohannis și partenerul liberalei Hilde Brandl anunță că 400.000 de bugetari vor fi dați afară dacă PSD pleacă de la guvernare! Afaceristul Dragoș Anastasiu anunță și că plata pensiilor și salariilor, conform actualei legi, nu se va mai întâmpla, deci oamenii nu își vor mai putea primi banii. Este o nouă amenințare din partea Opoziției și a celor apropiați lor că, odată ajunși la guvernare, vor tăia masiv veniturile românilor! Este motivul pentru care nu au vrut să semneze Pactul pentru bunăstare și motivul pentru care își doresc să preia puterea: să aducă țara în sărăcie și să elimine orice politică de sprijin pentru români, pe care Partidul Social Democrat a implementat-o până acum”, susține PSD, pe Facebook.

Un Guvern cu prim-ministru tehnocrat va ajunge la putere în 2020, în România, care inițial va lua măsura disponibilizării a 400.000 de bugetari, iar ulterior se va lua decizia renunțării la cota unică de impozitare și adoptarea impozitării progresive, le-a transmis, marți seară, președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, Dragoș Anastasiu, oamenilor de afaceri germani din România.

Acesta a argumentat aceste posibile măsuri prin faptul că în următorii, cel puțin, trei ani nu vor exista bani pentru plata pensiilor și salariilor bugetarilor conform actualelor Legi a pensiilor și a salarizării unitare, iar politicienii nu se vor atinge de pensii și de salariile bugetarilor, astfel că singura măsură pentru Guvern, de a obține bani la buget, ar rămâne renunțarea la cota unică de impozitare.

Lasă un comentariu