ARMONII MUZICALE”, FESTIVAL NAȚIONAL STUDENȚESC DE MUZICĂ UȘOARĂ

Distribuie pe:

“În perioada 25-27 octombrie, la Sala de spectacole “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, se va desfășura Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară “Armonii muzicale” - Director festival, Luminița Praja. Evenimentul, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș, se află la cea de-a doua ediție și se dorește promovarea tinerelor talente românești și nu numai, fiind o manifestare cultural-artistică pentru tinerii iubitori de muzică ușoară, cu calități interpretative.

INTRAREA este LIBERĂ!

Anul trecut, Giurgiu Larisa Roxana a fost câștigătoarea Marelui Trofeu a primei ediții a Festivalului, iar în prezent numele de scenă al câștigătoarei este ROXEN.

Concursul de Muzică Ușoară, ce se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care respectă regulamentul festivalului, va debuta vineri, 25 octombrie, de la ora 18. La competiție pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. La această ediție este secțiunea Interpretare, la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română. Juriul va fi alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare.

Sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 18, va avea loc Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați. Se acordă locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului. Invitați: Oamenii Dimineții, aflăm de la reprezentanții Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu