FESTIVALUL NAȚIONAL STUDENȚESC DE MUZICĂ UȘOARĂ “ARMONII MUZICALE”

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, în Sala de spectacole “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară “Armonii muzicale”. Evenimentul, organizat de Casa de Cultură a Studenților din Tg.-Mureș, a fost creat ca o manifestare cultural artistică, adresată tinerilor iubitori de muzică ușoară cu calități interpretative. Acest festival concurs a dorit depistarea și promovarea tinerelor talente din România. Intrarea a fost liberă.

La Concursul de Muzică Ușoară au participat șapte studenți din cinci centre universitare din țară. “Ne-am bucurat încă de la început de participarea unei tinere talentate, venită din Bulgaria. La această ediție am avut secțiunea Interpretare, la care a fost obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română/maternă. Juriul a fost alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare: Prof. univ. dr. habil Daniela Lemnaru, Conf. univ. dr. Ramona Preja, și Actor Teatru Național și solist vocal Luchian Pantea”, susțin organizatorii. La Spectacolul de Gală au fost premiați participanții. Astfel, Trofeul Festivalului - a primit Hotca Hermina Renata - CCS Cluj Napoca; locul I - Sălăjan Alexandra - CCS Tg. Mureș; Locul II - Bălan Mihaela Luminița - CCS Brașov; Locul III - Vasilia Stoichkova - CCS Brașov.

Invitații Spectacolului de Gală au fost Oamenii Dimineții, formație din Tg.-Mureș, care au încântat publicul cu un show emoționant, o adevărată călătorie muzicală formată din Rock, Jazz, Funk, muzică tradițională românească.

 

Lasă un comentariu