ÎN CONSULTARE PUBLICĂ - PROIECTUL METODOLOGIEI PRIVIND DEZVOLTAREA CURRICULUMULUI LA DECIZIA ȘCOLII, CENTRAT PE DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR

Distribuie pe:

Conform art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, dar și a consultării preliminare interinstituționale, Ministerul Educației Naționale a publicat, spre consultare publică, proiectul Metodologiei privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor. Documentul a fost elaborat în cadrul subiectivității A1.2 a proiectului “Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți - CRED” de un grup de lucru compus din experți în curriculum din Institutul de Științe ale Educației (ISE) și din Ministerul Educației Naționale (MEN). Unul dintre obiectivele proiectului CRED îl constituie elaborarea metodologiei privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de metodologie supus consultării publice pot fi trimise pe adresa de e-mail contact@educred.ro, până în 12 noiembrie, inclusiv, informează Ministerul Educației Naționale.

Lasă un comentariu