GHIOZDANE, RECHIZITE ȘI DULCIURI PENTRU COPIII DE LA CENTRUL DE ZI ROZMARIN

Distribuie pe:

Ieri, 6 noiembrie, Municipiul Târgu-Mureș, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), și Crucea Roșie România - Filiala Târgu-Mureș, reprezentată prin dna Bercea Magda, au fost alături de copiii din Centrul de Zi Rozmarin, proveniți din familii nevoiașe, oferindu-le rechizite, menite să sprijine acești copii să nu se simtă marginalizați.

Salutăm inițiativa Crucea Roșie România - Filiala Târgu-Mureș, care se implică în numeroase proiecte destinate comunității locale, demonstrând, încă o dată, că numai împreună reușim să dăm plus valoare comunității din care facem parte.

Prin gestul lor, au oferit acestor copii speranță, încredere, optimism și zâmbete, ajutându-i să uite de neajunsurile materiale cu care se confruntă.

Centrul de Zi Rozmarin oferă copiilor de vârstă preșcolară/școlară care provin din familii numeroase, monoparentale, dezorganizate, servicii sociale care constau în: îngrijire pe timpul zilei, masă, transport, educație, recreere, socializare, activități privind dezvoltarea deprinderilor de viață și orientare școlară.

 

Lasă un comentariu