STRÂNGEREA UNUI ȘURUB, 999 DE EURO

Distribuie pe:

Un inginer a fost chemat să repare un calculator. Stând în fața ecranului, apăsând câteva taste, dădu din cap, mormăi ceva pentru sine și îl opri.

Scoase o șurubelniță mică din buzunar, și întoarse pe jumătate un șurub mic. Apoi a pornit din nou calculatorul și a descoperit că funcționează perfect.

Proprietarul companiei a fost fericit, și s-a oferit să plătească factura pe loc. - “Cât vă datorez?”, întrebă el. “În total o mie de euro”.

- “O mie de euro”. O mie de euro pentru câteva minute de muncă?! O mie de euro, pur și simplu, pentru că a întors un șurub mic?! Știu că acest super calculator costă mult și este important pentru munca noastră, dar... o mie euro este o sumă nebună! Voi plăti doar dacă îmi trimiteți o factură detaliată care justifică perfect această sumă!” Tehnicianul informatic a dat din cap și a plecat. În dimineața următoare, președintele a primit factura, a citit-o cu atenție, a clătinat din cap și a procedat la plată fără întârziere. Conținutul facturii: Servicii oferite:

- Strângere un șurub: 1 euro - Să știi ce șurub trebuie strâns: 999 euro!

Lasă un comentariu