“TATI, AM VRUT SĂ ARĂTĂM CA TINE”

Distribuie pe:

Bob Stamps, deși este un tată fericit, datorită faptului că este chel, se confruntă deseori cu situații dintre cele mai neașteptate.

Într-o seară a aranjat să meargă în oraș, unde să ia masa numai cu soția lui. Pentru a purta de grijă copiilor, cât timp ei vor fi la restaurant, a angajat o bonă. Acea dădacă a fost însă captivată de o telenovelă și i-a lăsat pe copii nesupravegheați, mai multă vreme.

Văzându-se liber, Peter, fiul lor de numai 4 ani, a mers în baia părinților, de unde a luat mașina de barberit și și-a făcut o cărare, tunzându-și părul până în vârful capului. Când tatăl sau s-a întors acasă și l-a văzut, i-a spus plin de furie: “Peter, n-ar fi trebuit să te joci cu mașina mea de bărberit. Acum meriți o batatie pe care n-ai s-o uiți niciodată!”.

Când tatăl său se pregătea să pună în fapt ceea ce a promis, Peter s-a uitat în sus spre tatăl său și cu o voce plângăreață i-a spus: “Tati, stai mai întâi s-o vezi pe Rachel!”

Când au mers în celălalt dormitor, părinții au rămas fără cuvinte. Rachel, fetița lor de aproape 3 ani, era tunsă cheală. Șocat de acea situație, Bob, plin de mânie, l-a luat pe Peter sub braț și și-a ridicat palma pentru ca să-l pedepsească.

Peter a început să plângă, iar când tatăl l-a întrebat de ce-a făcut asta, s-a oprit din plâns și i-a răspuns: “Tati, am vrut să arătăm ca tine!” Auzind cuvintele fiului, tatăl s-a liniștit, a început să râdă, și în loc de pedeapsă l-a strâns la piept și l-a sărutat.

Lasă un comentariu