LA BISERICA GRECO-CATOLICĂ “ADORMIREA MAICII DOMNULUI” DIN TÂRGU-MUREȘ, UN CONCERT DE COLINDE DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ INTERPRETATIVĂ

Distribuie pe:

Corul Bisericii greco-catolice amintite, condus cu mult profesionalism de dr. Mirela Gliga, este recunoscut pentru excelenta sa prestație nu numai cu prilejul Liturghiilor săvârșite duminică de duminică, ci și cu ocazia momentelor ce prefațează marile sărbători ale creștinității, în speță Nașterea Mântuitorului și Sfintele Paști.

Alături de înalta ținută a interpretării, una din marile calități ale acestui cor care-i asigură prospețime, forță și vigoare de-a lungul anilor este capacitatea novatoare de selectare a pieselor și de adaptare la exigențele auditoriului din ce în ce mai mulțumit de calitatea acestor concerte.

Vorbind de modul plăcut de surprindere a auditoriului cu noutăți, anul acesta, la inițiativa preotului paroh și a protopopului în același timp, Ioan Fărcaș, concertul tradițional de Crăciun din seara zilei de duminică, 22 decembrie, a fost prefațat de corul preoților greco-catolici, condus de pr. Toader Dulău, care a susținut un minunat miniconcert cu colinde tradiționale.

O surpriză într-adevăr extrem de plăcută, care a dat un plus de valoare momentului sărbătoresc, în ansamblul său, la care a luat parte un mare număr de creștini, aplaudând la scenă deschisă ambele prestații, pentru darul spiritual de neprețuit, oferit în preajma Sfintelor Sărbători 2019, a Nașterii Mântuitorului.

Lasă un comentariu