ATENȚIE, ROMÂNI!

Distribuie pe:

La sfârșitul lunii ianuarie a avut loc, în capitală, o întrunire a MIȘCĂRII NAȚIONAL-SUVERANISTE în cadrul căreia s-au discutat probleme arzătoare prezente în politica românească, respectivele probleme vizând cinstea, corectitudinea, patriotismul și naționalismul românesc. Se poate menționa că, în ceea ce privește naționalismul, acesta în niciun caz nu poate face parte din preferințele globalismului capitalist, fiindcă globalismul dorește desființarea granițelor, pierderea tradițiilor și istoriei! Se preconizează că totul trebuie să fie amalgamat, să nu mai existe nimic sfânt, nimic care să reclame dragostea de patrie, de glia natală! Asta doresc stăpânii planetei! România a devenit o colonie, fiindu-i distrusă economia, educația, sistemul de sănătate, agricultura etc. În țara noastră tronează, prin intermediul cozilor de topor (a trădătorilor de neam), corporatiștii străini! Tot ceea ce fac cei ce se află la conducerea României se numește TRĂDARE! Justiția (și ea făcând jocul multinaționalelor) acoperă samavolniciile cozilor de topor de care am vorbit, încurajându-se crima, violul și furtul!

GATA, NE-AM SĂTURAT! Acesta e rostul inițierii MIȘCĂRII NAȚIONAL-SUVERANISTE! Românii să fie SUVERANI în țara lor. Suntem sătui de „binele" adus de Uniunea Europeană, de aderare la NATO, de prezența trupelor americoide în țara noastră, de parteneriatul cu USA etc.! Noi dorim ca România să aibă o armată națională, nu mercenari! Dorim ca toți cei care au părăsit țara să se reîntoarcă în România, pentru a ajuta la reconstrucția țării.

Multe, foarte multe modificări preconizăm a face în Constituție, în justiție (mai ales), în economie, sănătate, educație, precum și în toate ramurile de activitate! Pentru a reuși în această operă de salvare a țării, este neapărat nevoie de ajutorul vostru, al românilor curajoși, inteligenți, cinstiți, patrioți din întreaga Românie! Vă așteptăm în rândurile noastre, iar pentru aceasta, puteți accesa următorul număr de telefon: 0753 78.79.78.

Lasă un comentariu