POLIȚIȘTII AU ÎMPĂRȚIT FLORI ȘI ZÂMBETE

Distribuie pe:

Ca în fiecare an, polițiștii rutieri au participat, cu ocazia Zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localități din județ.

De această dată, au fost vizate doamnele și domnișoarele aflate la volan, care au fost “trase pe dreapta” și “sancționate” cu flori.

Oamenii legii au fost prezenți pe raza municipiilor Târgu-Mureș, Sighișoara, Reghin și Târnăveni, unde au oferit reprezentantelor sexului frumos, în loc de amenzi, doar flori, zâmbete și recomandări preventive.

Deși unele dintre conducătoarele auto, oprite în trafic de polițiști, s-au speriat, toate au rămas plăcut surprinse când li s-au oferit flori.

Totodată, polițiștii mureșeni le-au transmis acestora urări de sănătate, bucurii, fără evenimente rutiere și o primăvară frumoasă.

În municipiul Târgu-Mureș, la activități au participat și reprezentanți ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și ai Asociației pentru Siguranță Rutieră.

De asemenea, vineri, 6 martie, într-un ambient plăcut, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, împreună cu organizațiile profesionale - Corpul Național al Polițiștilor Mureș și Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 1 Mureș, alături de organizațiile sindicale, au marcat semnificația Zilei de 8 Martie, felicitând și oferind flori tuturor doamnelor și domnișoarelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș urează tuturor doamnelor și domnișoarelor un călduros LA MULȚI ANI!!

 

Lasă un comentariu