MĂSURI PENTRU EVITAREA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI ÎN RÂNDUL FERMIERILOR! APIA SUSPENDĂ PRIMIREA CERERILOR UNICE DE PLATĂ

Distribuie pe:

Conducerea APIA, susținută de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, apreciind cu maximă responsabilitate evoluția COVID-19, a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând de ieri, 16 martie, până în 6 aprilie. În funcție de evoluția virusului, se vor lua măsurile care se impun. Menționăm faptul că activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul, preciza Daniel Ovidiu SĂVÂȘCĂ - directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), centrul județean Mureș. Domnia sa adăuga: “Convinși de faptul că fiecare dintre noi, angajat APIA sau fermier, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauție impuse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia. De aceea, conducerea APIA susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenției. Cu toții știm că munca în echipă, făcută cu seriozitate și cu conștiinciozitate de fiecare dintre noi, a dus la atingerea nivelului maxim de performanță în acest domeniu. Dar, dincolo de rezultatele care ne onorează și ne obligă să fim întotdeauna cei mai buni, apreciem faptul că sănătatea fiecăruia trebuie să reprezinte, în această situație nemaiîntâlnită, prioritatea acestei Agenții. Măsura luată reprezintă o dovadă a respectului pe care trebuie să îl manifestăm înainte de toate față de noi înșine.

Fermierilor noștri, beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile”.

Totodată, APIA transmite angajaților și fermierilor să respecte cu strictețe toate normele impuse în aceste momente și le dorește tuturor multă sănătate.

Lasă un comentariu