INIȚIATIVE BUNE, LA VREMURI RELE… UN GRUP DE TINERI INIMOȘI SUNT GATA SĂ UMPLE COȘUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU TÂRGUMUREȘENI!

Distribuie pe:

În situația de criză în care ne aflăm cu toții, câțiva tineri antreprenori târgumureșeni, reuniți într-un grup de inițiativă privată, lansează programul COȘUL SĂPTĂMÂNAL, menit a constitui legătura directă între producătorii locali și consumatorii finali.

Resorturile ce au stat la baza acestui lăudabil demers sunt, pe de o parte, impunerea obligației de a nu părăsi domiciliul decât pentru nevoi de bază, reducerea programului piețelor agroalimentare și celelalte măsuri de prevenire și propagare a bolilor - fapt ce a dus la afectarea gravă a unei întregi pături sociale, direct dependentă de agricultura de subzistență, iar, pe de altă parte, necesitatea unei alimentații adecvate, bazată pe consumul de produse locale sănătoase.

Pentru a facilita colectarea, producătorii locali care: nu dispun de mijloace de transport, nu au posibilitatea de a-și părăsi gospodăria sau nu au cantități suficiente de produse pentru a-și acoperi cheltuielile de transport etc. sunt încurajați să se constituie în grupuri locale, astfel ca recepționarea mărfurilor să aibă loc la sediul societății, la comandă.

Sunt avute în vedere produse de bază în alimentația tradițională, mai ales legume și fructe cu termen lung de perisabilitate, dar și produse sezoniere - practic, necesarul unei familii pe durata unei săptămâni.

Târgumureșenii vor avea posibilitatea de a achiziționa aceste produse, cu livrare la domiciliu, în perioada imediat următoare organizării acestei activități, prin comenzi online sau telefonic, prin anunț public de vânzare, la prețul zilei.

Totodată, societatea comercială organizează concurs pentru angajarea unui merceolog, cu atribuții în achiziția produselor și organizarea transportului acestora la depozitul central, gestiunea stocurilor și menținerea fluxului constant al acestora, în vederea distribuirii directe către clientul final.

Contact: nucul@protonmail.com; fb: Coșul săptămânal Târgu-Mureș; office@easyrider.ro; tel.: 0745/13.77.65; 0749/54.69.06, între orele 10 și 18.

Lasă un comentariu