FAPTELE BUNE NU SE OPRESC LA TÂRGU-MUREȘ! ÎMPREUNĂ AJUTĂM!

Distribuie pe:

Timpul s-a oprit pentru un moment în loc, trecem printr-o perioadă sensibilă pentru fiecare dintre noi, însă în aceste momente, oamenii frumoși ies în evidență și împreună ajută persoanele vârstnice vulnerabile și cei care se află la datorie pentru sănătatea

și siguranța noastră, a tuturor.

“Este o datorie a fiecăruia dintre noi să avem grijă de părinții și bunicii noștri, mai ales în aceste momente. Ei sunt vulnerabili, bolnavi, iar fiecare dintre noi putem să le întindem o mână de ajutor. Am primit multe donații din partea oamenilor cu suflet, din care am făcut sute de pachete ce au fost distribuite celor care au cea mai mare nevoie de ele. Aici țin să mulțumim firmelor:

* Grupul oamenilor de afaceri din județul Mureș (Brutăria Eldi, Ceragrim Ungheni, Fazakas, New Mohito Lime SRL, ProdCarm SRL, “Grădinarul Fericit”, Pelit Kebab Mureș, Restaurant Luar etc.)

* Larysa Eco Fruct SRL, care a donat 100 kg de mere;

* Friesland Campina, care a donat doi paleți de produse lactate: iaurt acru și dulce, lapte bătut și cașcaval;

* Crucea Roșie Mureș a donat pachete cu produse alimentare destinate persoanelor aflate în dificultate, în această perioadă, din cadrul Adăpostului de Noapte;

* comercianții de la Platoul Cornești au donat produse alimentare de strictă necesitate.

La nivelul Protopopiatului Ortodox Român, s-a constituit un Comitet de acțiune în vederea ajutorării persoanelor aflate în dificultate (în vârstă, fără aparținători). În acest sens, zilnic, de luni până duminică, inclusiv, în colaborare cu angajați din cadrul Primăriei Târgu-Mureș, se asigură, mulțu-

mită unei colaborări cu societăți comerciale din oraș, câteva zeci de porții de hrană caldă pentru aceste persoane, estimând o creștere considerabilă în perioada imediat următoare. Demersul vine așa, cum am precizat, în sprijinul celor mai nevoiașe persoane, în sprijinul cărora venim acum, când traversăm o perioadă foarte dificilă din pricina noului coronavirus.

La Dispeceratul Integrat 112 și Serviciul de Ambulanță Județean Mureș am donat câte un meniu din partea restaurantului Pelit Kebab Mureș. Zeci de hamburgeri calzi, shaorma, suc, ouă de ciocolată, brioșe și pizza au fost împărțite structurilor teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice prezente în oraș.

Totodată, suntem alături de cei din linia întâi - personalul medical din oraș, cărora le-am donat 1.000 de măști de protecție.

De asemenea, am început și acțiunea de a achita din facturile vârstnicilor care ne-au sunat la TEL VERDE 0800.888.999.

Consider că, cum e nevoie mai mult ca oricând de solidaritate, empatie și omenie, vom continua aceste acțiuni zilnic, pentru că trebuie să avem grijă de părinții și bunicii noștri”, a declarat Claudiu Maior, consilier primar.

 

Lasă un comentariu