“CÂND UN CETĂȚEAN SAU UN POLIȚIST ESTE ATACAT, NU VOM EZITA SĂ FOLOSIM MIJLOACELE DIN DOTARE”

Distribuie pe:

Secretarul de stat Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne a subliniat miercuri că acțiunile autorităților nu au ca scop suprimarea vieții, dar când un cetățean sau un polițist este atacat, forțele de intervenție nu vor ezita să folosească toate mijloacele din dotare.

“Activitățile noastre nu au drept scop violența împotriva persoanelor sau suprimarea vieții, dar, în același timp, când un cetățean sau un polițist este atacat, este supus unei agresiuni, unei vătămări corporale sau îi este pusă viața în pericol, acționăm ferm, conform legii, și nu vom ezita să folosim toate mijloacele din dotare”, a declarat Bogdan Despescu la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Miercuri dimineață, un bărbat din sectorul 1 al Capitalei, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care era violent și a amenințat și lovit polițiști, a fost împușcat de unul dintre aceștia, fiind transportat la spital, unde a decedat.

În ultimele zile au avut loc o serie de violențe în câteva orașe din România, la care au participat mai mulți indivizi, unii dintre aceștia fiind reținuți ulterior de polițiști.

 

Lasă un comentariu