ENTUZIASM ȘI BUCURIE LA DEBUT PENTRU AFC VULTURII TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În urma tragerii la sorți desfășurată luni, 20 aprilie, avându-i ca invitați pe titratul fotbalist Ilie Dumitrescu și luptătorul Cătălin Moroșanu, sorții i-au repartizat pe târgumu-reșenii de la AFC Vulturii într-o grupă cu echipele Moșiștea Ulmu, Petrolul Ploiești și Academica Clinceni, care la prima vedere pare una ușoară, însă raportându-ne la fotbalul real cu două combatante cu trecut în prima ligă românească, vorbind de Petrolul Ploiești și Academica Clinceni. După aflarea componenței grupelor s-a instaurat starea de optimism, atât în rândul componenților echipei, cât și susținătorilor, dar ca și competiția să fie mai interesantă, în ziua primului meci, pe 21 aprilie, împotriva celor de la Moșiștea Ulmu, casa de pariuri Superbet le oferea târgumureșenilor o cotă de 11,50 la începutul zilei de pariere, în timp ce adversarii erau văzuți ca și învingători cerți și aveau o cotație de 1,15. Ambiția și motivația târgumureșenilor în joc s-a concretizat într-o superbă victorie cu scorul de 3-2, prin două reușite semnate de Moldovan Tamaș și una a lui Dan Velichea, fapt care a confirmat ideea că și în fotbalul virtual există surprize neașteptate. Declarații după tragerea la sorți a Supercupei organizate de Federația Română de Fotbal Virtual în această perioadă: “După tragerea la sorți, suntem în grupă

cu Academica Clinceni Petrolul Ploiești și Moșiștea Ulmu, o grupă cu o echipă de prima ligă (n.r. Academica Clinceni) alături de Petrolul Ploiești, o echipă de tradiție în fotbalul românesc, în timp ce despre Moșiștea Ulmu nu știu prea multe, dar cu siguranță vor fi meciuri plăcute ochiului, cu multe faze de poartă și mult spectacol. Noi ne pregătim în continuare până la începerea competiției și vă așteptăm să ne susțineți pe postul de televiziune PRO X”, a afirmat Emilian German, component AFC Vulturii Târgu-Mureș. “După tragerea la sorți, la prima vedere nu pare a fi o grupă ușoară având în componență două echipe care au evoluat în fotbalul românesc pe teren și care cu siguranță se vor descurca la fel de bine și în fotbalul virtual.

Și noi avem șansa noastră și o să încercăm să ne-o jucăm de la egal la egal cu toate echipele din această grupă”, a declarat Dan Velichea, component AFC Vulturii Târgu-Mureș. Partidele acestei competiții se desfășoară pe durata a 2 reprize de 6 minute, iar patru dintre cele mai importante partide ale fiecărei sunt transmise în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 23.30, de către postul de televiziune PRO X.

 

Lasă un comentariu