IEȘITĂ LA PENSIE, PABATA ÎȘI CAUTĂ STĂPÂN!

Distribuie pe:

După aproape 7 ani, timp în care și-a făcut meseria de... jandarmeriță alături de colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș, Pabata, aflată în pragul pensionării, este, acum, în căutarea unui nou stăpân.

Iată mesajul ei, transmis de colegii jandarmi, din cadrul Inspectoratului:

“Eu sunt PABATA, din rasa ciobănesc-german, și vreau să vă mărturisesc ceva important: astăzi (27 mai - n.n.) este ultima zi în care mai port hamul cu inscripția Jandarmeria.

Din cei peste 8 ani de viață, mai bine de 6 ani mi-am făcut zilnic datoria, alături de conductorii mei, în misiunile de patrulare-intervenție executate în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

Din păcate, din cauza lipsei unui spațiu adecvat pentru mine, conductorul meu nu îmi poate asigura condițiile necesare unei pensii de care să mă bucur alături de el.

Așadar, aș fi foarte bucuroasă dacă aș găsi, începând din luna iunie 2020, un prieten care să mă îngrijească și să mă iubească, cel puțin la fel de mult precum foștii mei camarazi - jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș”.

Cei care sunt interesați să-i ofere Pabatei un trai decent sunt rugați să trimită un mesaj la cabinet@jandarmeriamures.ro sau să sune la 0265-25.44.55, interior 24009.

Lasă un comentariu