LA COLEGIUL NAȚIONAL PEDAGOGIC “MIHAI EMINESCU” DIN TÂRGU-MUREȘ, EMOȚIA ÎNCHEIERII UNEI NOI ETAPE A PARCURSULUI EDUCATIV

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, la Colegiul Național Pedagogic “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, a avut loc Festivitatea de premiere a claselor IX-XI, an școlar 2019-2020. Ultimul clopoțel nu i-a mai surprins pe elevi și cadre didactice ca altă dată în curtea școlii, cu emoția încheierii unei noi etape a parcursului educativ și cu bucuria premierii rodului muncii lor printre flori, zâmbete și îmbrățișări. În schimb, festivitatea s-a desfășurat în regim online, cu sprijinul conducerii școlii și a profesorilor diriginți. Formula aparte nu a știrbit, însă, din însemnătatea și emoția momentului, preciza consilier educativ prof. Sâncelean Andreea-Maria.

Festivitatea, coordonată de consilier educativ prof. Sâncelean Andreea-Maria, s-a deschis cu gândurile dlui director prof. Lobonț Dorin-Cristian și dlui director adj. prof. Szilágyi András, urmate de evidențierea celor mai merituoși elevi. S-au remarcat cu rezultatele obținute în acest an școlar în mod deosebit elevii claselor a IX-a A, a X-a B și a XI-a A. De asemenea, eleva Vlad Beatrice Adriana, din clasa a X-a B, a obținut media anuală 10.

În final, elevilor le-a fost transmis un material video însoțit de următorul gând:

“Vacanța de vară se deschide cu amintiri ce așteaptă să se țeasă din prospețimea spiritului vostru adolescentin de care, pe parcursul anului școlar, ne bucurăm și noi, cadrele didactice. Vă felicităm pentru străduința voastră, pentru mândria pe care ne-o aduceți ca elevi ai colegiului. Să aveți parte de o vacanță frumoasă care este, cu siguranță, binemeritată și vă așteptăm cu drag în noul an școlar, când sperăm să ne regăsim sănătoși și entuziaști să începem o nouă etapă din devenirea noastră”, spunea consilier educativ prof. Sâncelean Andreea-Maria.

Lasă un comentariu