“STOP! SE CITEȘTE!”

Distribuie pe:

Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș organizează, sâmbătă, 10 octombrie, ora 10, în Sala Mare de coregrafie, acțiunea cultural-artistică, “Stop! Se citește!”

Într-un cadru restrâns, impus de normele actuale de prevenire a răspândirii pandemiei, în acorduri de pian, eseuri, recital de poezie și dezbateri din punct de vedere al importanței cititului și al lecturii, tinerii au ocazia să discute deschis cu personalități din lumea literară.

Scopul acțiunii este stimularea interesului, curiozității de a descoperi esența unei lecturi, “lumea” de dincolo de versurile unei poezii și de a-și construi personalități individual-culturale fiecare dintre cititori. Obiectivul final al acțiunii fiind, de fapt, reîntoarcerea la cartea vie. Vom achiziționa cărți, pe care le vom pune la dispoziția tinerilor și a tuturor celor care doresc să se alăture grupului nostru, pentru a savura lectura. Scopul achiziționării cărților este de a întocmi o mini-bibliotecă pentru punerea în valoare a personalităților mureșene și naționale, precum și recunoașterea lor de către studenți.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un mesaj pentru înscriere, la adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com, deoarece locurile sunt limitate.

Participanții sunt rugați să vină cu cartea preferată.

 

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un comentariu