LIGA A II-A FUTSAL: CSM TÂRGU-MUREȘ PORNEȘTE LA DRUM

Distribuie pe:

Noul sezon al Ligii a II-a la futsal a început în weekend-ul 23-25 octombrie, la Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara, cu primele trei etape ale Seriei a III-a Vest. La sfârșitul săptămânii trecute, s-au jucat și primele trei runde ale Seriei I Est, în Sala Sporturilor din Piatra-Neamț. În această săptămână va lua startul și Seria a II-a Centru. Partidele vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Lăzarea, județul Harghita. Iată programul turneului: vineri, 6 noiembrie / Kereszthegy Remetea - AS Inter Gheorgheni, CSM Târgu-Mureș - Korondy Junior 2017 Corund; sâmbătă, 7 noiembrie / AS Inter - CSM Târgu-Mureș, Korondy Junior - Kereszthegy Remetea; duminică, 8 noiembrie / Korondy Junior - AS Inter, CSM Târgu-Mureș - Kereszthegy Remetea.

 

MEDALIE DE ARGINT PENTRU POPICARELE JUNIOARE MUREȘENE

În perioada 31 octombrie-1 noiembrie 2020, arena Conpet din Ploiești a găzduit Finala Campionatelor Naționale Individuale de popice pentru seniori. Sâmbătă s-au disputat întrecerile feminine la individual clasic și perechi, mureșenii participând doar cu junioare, patru de la Clubul Electromureș Romgaz și două tinere sportive de perspectivă de la CSM Târgu-Mureș. Cea mai bună performanță i-a aparținut sportivelor Fekete Reka, Szabo Julia Emese (Electromureș Romgaz), care au obținut locul 2 și titlul de vicecampioană națională a probei de perechi. Fekete Reka a fost aproape și de podiumul de la individual clasic, terminând proba pe locul 4. În ambele probe s-au impus gazdele de la Conpet Petrolul Ploiești, prin Sanda Alina, respectiv Naghi Florentina. La masculin, atât la individual cât și la perechi, medalia de aur a revenit ieșenilor de la CFR Olimpia ACB Iași. Competiția s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță medicală, fiind respectate protocoalele sanitare pentru desfășurarea competițiilor sportive individuale, astfel încât participanții, sportivi sau tehnicieni să fie protejați de o posibilă infectare cu coronavirus.

 

MEDICINISTELE AU OBȚINUT PRIMA VICTORIE DIN NOUA EDIȚIE A DIVIZIEI A1 LA VOLEI FEMININ

Formația CSU Medicina Târgu-Mureș s-a impus, luni, cu 3-1 (25-23, 25-20, 13-25 și 25-21) în fața formației CS Medgidia, în ultimul meci din cadrul primului turneu al grupei a 3-a, a Diviziei A1 la volei feminin, care s-a desfășurat în sala de Sport “Pongracz Antal” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie. În primul joc, disputat sâmbătă, CSU Medicina a pierdut cu 3-1 în fața Științei Bacău. În următorul turneu, programat în perioada 6-8 noiembrie, formația târgumureșeană va avea ca adversare pe Dinamo București și CSO Voluntari.

 

Lasă un comentariu