CONGRESUL DE FUZIUNE PRO ROMÂNIA-ALDE

Distribuie pe:

Președintele Pro România, Victor Ponta, consideră că prin fuziunea dintre ALDE și Pro România noua formațiune va fi „mai puternică".

„Sunt absolut convins că împreună suntem mai puternici și că putem, pe 6 decembrie (...), obține un rezultat cel puțin egal cu cel obținut la prezidențiale anul trecut, când am fost prima dată împreună, chiar dacă nu sub forma unui singur partid, am susținut un candidat comun, am obținut 9% din voturi. Acum, când suntem oficial o echipă și cred că deja lucrurile s-au îmbunătățit față de cum erau acum un an în ceea ce privește capacitatea dvs. de a lucra, putem depăși acel scor. Pe 6 decembrie, câștigăm împreună sau pierdem împreună. Obiectivul 6 decembrie (...) este pentru ceea ce vrem să construim în perioada 2021-2024, pentru ceea ce vrem să construim pe plan politic", a afirmat Victor Ponta, duminică.

Ponta a prezentat programul Pro România, care a fost supus votului delegaților Congresului. Printre obiectivele înscrise în program se numără: depășirea crizei generate de pandemie, revenirea românilor la serviciu și nu în lockdown, a copiilor la școală, respectarea vârstnicilor.

La Congresul de fuziune dintre Pro România și ALDE, desfășurat duminică online, delegații din filialele din țară au votat cu o largă majoritate protocolul de fuziune, statutul, programul economic și propunerea desemnării lui Victor Ponta drept candidatul partidului pentru funcția de premier.

Lasă un comentariu