SALVAȚI COPIII - ANUNȚ UMANITAR

Distribuie pe:

Încă din martie, întreaga atenție a lumii se concentrează pe pericolul reprezentat de noul coronavirus. Dar SARS-CoV-2 nu este la fel de periculos și de mortal precum sunt boli despre care nu vorbește nimeni cu atâta frecvență. Când ai leucemie și viața ta depinde de un transplant de măduvă osoasă, dar și de banii necesari pentru o astfel de intervenție, boala COVID-19 nu mai pare atât de înspăimântătoare.

Roman Burdiuc se află, grație unor oameni cu suflet, într-un spital din Turcia, unde trebuie să facă transplantul de care depinde, practic, viața lui. Măduva îi va fi donată chiar de mamă, singura compatibilă din familie.

A fost un drum lung și plin de emoții, teamăși multă speranță și încă nu s-a terminat. Am reușit să strângem împreună aproape 19.000 de euro din cei 75.000 de euro necesari. Ar fi păcat să îl lăsăm singur în luptă pe Roman, după ce zilnic a îndurat numeroase injecții, hemoragii interne și externe, insomnie, căderea părului, inflamații ale organelor...

Sperăm să ne fiți alături, ajutați-ne să câștigăm lupta, suntem pe ultima sută de metri, Dumnezeu să ne ajute să ne facem bine, vă mulțumesc mult! ne scriu cei din familia Burdiuc.

Nu putem fi indiferenți la suferința acestui tânăr de 18 ani! Împreună îi putem oferi o șansă în plus la viață, prin orice donație făcută în conturile Asociației “Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

Cei care vor să ajute pe termen lung au la dispoziție și posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, se poate dona constant o anumită sumă pentru cazul umanitar ales.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociația “SALVEAZA O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului - BURDIUC

Notă* Contractul de sponsorizare se generează automat după completarea formularului de pe site.

Lasă un comentariu