CĂȚELUȘA MATILDA A SALVAT PATRU OAMENI AMENINȚAȚI DE FOC!

Distribuie pe:

În regiunea Leningrad, din Rusia, o cățelușă, pe nume Matilda, a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care a cuprins azilul în care se aflau, după ce a intrat în flăcări pentru a porni alarma.

“Matilda este câinele unei femei care locuiește lângă spitalul din Leningrad, acolo unde sunt internați pacienți cu boli grave, în stadiu terminal. În momentul în care a izbucnit incendiul, patrupedul a început să latre pentru a-și alerta stăpâna că arde clădirea, însă mai apoi a intrat în foc și a reușit să pornească alarma de incendiu, devenind astfel salvatorul a patru pacienți care se aflau în interior și care au ieșit în siguranță, alertați de zgomot.

Cățelușa a suferit arsuri extrem de grave și s-a intoxicat cu monoxid de carbon, însă a reușit să supraviețuiască, primind îngrijirile medicilor veterinari și ale unei asociații care luptă pentru drepturile animalelor.

Fața, gâtul și abdomenul Matildei au fost grav arse. Mai mult, cățelușa era gestantă, dar specialiștii au stabilit că puii sunt în afara oricărui pericol și vor veni pe lume în condiții normale”, potrivit Profimedia, citată de DiGi24. (L.P.)

Lasă un comentariu