PREDICȚII ÎNTRE ABERAȚII ȘI ADEVĂR. TOTUȘI, VIITORUL, ÎNCOTRO?

Distribuie pe:

În vara lui 2004, profesorul indian Gupta Swami, doctor în Istoria religiilor, vizita, din nou, România. Aproape necunoscut publicului român, conform proverbului, acesta nu era „profet nici în satul lui”, apreciat fiind doar în afara Indiei și în... restul lumii. Ca prezicător și clarvăzător, el profețise, cu o acuratețe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârșitului de secol și începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar și căderea și execuția cuplului Ceaușescu. Motiv pentru care, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulți președinți de state și guverne. Chiar și Elena Ceaușescu apelase la Gupta Swami, în 1983, însă, deranjată de prezicerile lui, l-a izgonit rapid.

Aflat de data aceasta în Bucovina, în 2004, gurul indian a făcut o serie de profeții cutremurătoare, pe care, din motive lesne de înțeles, nu le voi reda aici decât fragmentar: „(...) va începe un scurt și înfiorător război mondial - al treilea și ultimul - programat, declanșat și întreținut de forțele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea și mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. Tinerii români vor muri pe capete în țări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Președintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanții din propriul partid de guvernământ. Moartea sa și fariseismul ucigașilor aflați la conducerea României vor declanșa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor românești. Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceaușescu. (...) Se va declanșa altă revoluție română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală și va arăta aproape ca o dictatură, deși se va numi, în continuare, democrație. Românii o vor duce extrem de rău. Viața lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceaușescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă și necruțătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanții lor vor înțelege, într-un târziu, că, prin înlăturarea lui Ceaușescu, au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi și mai lacomi decât răposatul și că, de fapt, în România, prin revoluție s-a «evoluat» de la rău la foarte rău. Averile celor îmbogățiți după 1989 se vor risipi. Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptății pe care o așteptau de atâția ani. (...) Vor muri oameni vinovați, dar și mulți oameni nevinovați. Temporar, autoritatea de stat va dispărea.

Opinia publică internațională, șocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă și nu va interveni. Populația României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogățiți după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpați de sub autoritatea statală. Din acest haos însângerat, România va ieși purificată. (...) Din Bucovina se va ridica un om bun și credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înțelept și drept, de nimeni cunoscut așa până la acea dată. El va opri prăbușirea națiunii române și tot el o va înălța în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existență și la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduși în țară de pe fronturile unde luptau fără niciun țel, își vor folosi experiența în obținerea unor victorii și mai glorioase decât ale înaintașilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un țel, o cauză și un conducător care să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viața politică, socială și economică a lumii. Raportul de forțe se va schimba total în lume, la încheierea ultimului război mondial. Țările puternic spiritualizate vor dobândi supremația mondială. India și România vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internațională. Grecia, Japonia, Franța sau Rusia (spălată de ateism și comunism printr-o mișcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie și artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet. Structurile statale lipsite de suflet și istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuși. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în Al III- lea Război Mondial, în urma căruia vor dispărea.”

S-a scris deja o întreagă literatură despre frenezia cu care se construiesc, în toată lumea, buncăre și orașe subterane. În SUA, se spune, se construiesc două baze subterane pe an. În toată lumea ar fi cam 1.500. În America ele sunt denumite DUMB (Deep Underground Military Bases), iar primele au fost construite încă în anii `40 ai secolului trecut. Cei care pretind că au intrat în astfel de baze spun că suprafețele acestora au dimensiuni impresionante, atingând mărimea unui oraș de dimensiuni medii. Multe dintre DUMB-uri sunt legate între ele prin tuneluri prin care circulă trenuri pe pernă magnetică, ce pot atinge viteze de 2.000 km/h, construite, în special, în zona unor obiective strategice. Cum e posibil să fie construite așa de multe orașe subterane și atât de multe tuneluri însumând mii de kilometri lungime? Cu „Nuclear Subterrene”, o mașină uriașă ce poate produce tuneluri de peste 12 metri diametru într-un ritm de până la 10 kilometri pe zi. Cu ajutorul reactorului nuclear, mașina dezvoltă o temperatură de 1.000 de grade Celsius, cu care topește pământul și rocile pe care le întâlnește în cale. În acest fel se creează și pereții tunelului, care, în faza finală, au un aspect sticlos și sunt foarte duri. Un alt avantaj al acestui mijloc de produs tuneluri este că nu lasă în urmă deșeuri sau moloz, care să trebuiască să fie scoase în exterior cu benzi rulante, trenulețe sau camioane. O astfel de mașină costă 13 milioane de dolari. La construirea unui singur DUMB lucrează între 10.000 și 18.000 de persoane. Costul realizării unui oraș subteran se ridică la circa 20 de miliarde de dolari, iar banii investiți în asemenea structuri se spune că ar proveni din așa-zisul Buget Negru, din care sunt finanțate proiectele secrete.

Aceste subterane se construiesc în secret. De ce? Se prefigurează, cu adevărat, vreo catastrofă naturală planetară? Vreun război nuclear? Vreo schimbare climatică dramatică? Este real acel plan de reducere a populației umane cu 90%?

Judecând pozitiv și rațional, orașele subterane ar putea constitui o alternativă în viitor, chiar cu riscul de a ne reîntoarce în grote, ca la începuturi! Dar ce nu face omul pentru viață? Din păcate, lucrurile stau cu totul altfel: „Sunt un politician norvegian. Aș dori să comunic tuturor celor care au urechi de auzit că urmează o perioadă dificilă pentru omenire. Din cauza cataclismelor despre care în anumite cercuri se știe că urmează să se petreacă, în Norvegia s-au construit și încă se mai construiesc, la ordinul Guvernului, numeroase baze subterane și buncăre. Când sunt întrebați de ce se construiesc toate aceste adăposturi subterane, reprezentanții Guvernului răspund că ele sunt destinate protecției populației din Norvegia. Din datele pe care le am la dispoziție, pot afirma că, în multe alte țări, printre care și Israelul, Suedia și Elveția, au fost realizate adăposturi similare. (...) Pentru a se proteja de cataclismele prezise pentru perioada următoare, membrii Guvernului norvegian au început, cu ajutor din partea SUA și EU, să depoziteze mari rezerve de hrană și semințe, la Svabald și în zona Arctică de nord, precum și în alte spații din întreaga țară. Planul politicienilor este să îi salveze de aceste cataclisme doar pe membrii așa-zisei elite din care fac parte, alături de cei considerați utili, pentru a realiza o viitoare reconstrucție după aceste cataclisme: medici, oameni de știință etc. (…) Oamenii care vor fi lăsați la suprafață vor muri cu siguranță în cataclismele respective; ei vor fi lăsați să moară și nu vor primi niciun fel de ajutor. Conform planurilor «elitei», două milioane de norvegieni vor fi salvați, iar ceilalți vor muri. Aceasta înseamnă că 2.600.000 de oameni vor fi lăsați pur și simplu să moară neajutorați, în întuneric, neștiind ce să facă și încotro să se ducă” (Bad Politics). Dar acesta este un subiect pentru altădată...

Poate că, în fond, în toată această isterie apocaliptică, noi, românii, vom fi cel mai puțin afectați! Dacă marea bejenie va continua după cum a început, e posibil ca, în 2023, să mai fim în țară, și în viață, taman atâția câți să încăpem, cu toții, în buncărul de sub Palatul Parlamentului!

Dincolo de râsu'-plânsu', răspunsul este doar la Dumnezeu: „Eu sunt Alfa și Omega, Cel ce este, Cel care era și Cel ce vine, Începutul și Sfârșitul, Cel dintâi și Cel de pe urmă”....

 

Lasă un comentariu