DOMNULUI IOAN HUSAR, REDACTOR-ȘEF AL ZIARULUI “CUVÂNTUL LIBER”

Distribuie pe:

Stimate Domnule Redactor-șef,

Cotidianul mureșean “Cuvântul liber”, aflat în al XXXII-lea an al existenței sale, are o identitate publicistică distinctă păstrată în bună măsură pe parcursul timpului. Faptul că un mare număr de cititori i-au rămas fideli ne spune că el răspunde unor așteptări specifice ale unor oameni din generații diferite și având opțiuni politice diverse.

În noul an 2021, mă simt obligat moral să vă adresez mulțumiri pentru “ospitalitatea publicistică” de care am beneficiat prin publicarea în paginile ziarului dvs. a mai multor luări de poziție avute pe diverse teme atât în calitatea mea de consilier județean, dar nu numai. Sper ca și în viitor să pot apela la statutul de “tribună publică”, pe care ziarul dvs și l-a asumat, pentru a-mi putea exprima puncte de vedere în probleme de interes comunitar.

Pentru anul 2021 vă urez dvs și membrilor redacției cotidianului “Cuvântul liber” multă sănătate și putere spirituală pentru menținerea standardului publicistic cu care i-ați obișnuit pe cititorii dvs.

La mulți ani ziarului “Cuvântul liber” și cititorilor săi!

 

Cu respect,

Prof. univ. em. dr. ing. VASILE BOLOȘ

 

***

Mulțumiri

Profit de această ocazie să mulțumesc cu respect tuturor cititorilor ziarului “Cuvântul liber”, conducătorilor instituțiilor județene și locale, parlamentarilor, colaboratorilor, firmelor comerciale, organizațiilor și persoanelor fizice, care au adresat colectivului ziarului nostru, și mie personal, călduroase urări de bine, le mulțumim și le dorim “La mulți ani cu sănătate!”

 

IOAN HUSAR - Redactor-șef

Lasă un comentariu