“#ÎMPREUNĂFACEMDIFERENȚA” ASOCIAȚIA PENTRU URGENȚE MEDICALE LUDUȘ, SPRIJINITĂ DE COMUNITATE

Distribuie pe:

“Începem anul 2021 cu încredere și optimism, în ciuda pandemiei care încă ne ține în șah, dar care sperăm să ia sfârșit cât mai curând”, a spus dr. Cristian Nicoară, președintele Asociației pentru urgențe medicale Luduș.

Lupta cu virusul continuă, iar ludușenii, prin intermediul Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, NU cedează!

Spitalul Orășenesc “Dr. Valer Russu” Luduș a devenit unitate de primiri a pacienților infectați cu Covid-19. Prin urmare, s-au impus măsuri suplimentare, atât pentru managementul și cadrele medicale ale spitalului, cât și pentru pacienți. Sprijinul oferit asociației, de către comunitatea ludușeană, s-a materializat prin achiziționarea următoarelor aparate și materiale: Lămpi UV bactericide germicide; Materiale pentru lupta anti-Covid 19 - dezinfectanți, viziere, termometre cu infraroșu, diverse consumabile; Pulsoximetre și Glucometre pentru secțiile de Infecțioase, Interne, Psihiatrie și Îngrijiri Paleative; Aspiratoare medicale cu acumulator pentru secțiile ATI Chirurgie și ATI Ginecologie: Mașină de spălat profesională Miele, pentru echipamentele personalului, extrem de necesară mai ales în situația pandemiei; Valoarea totală a acestui al optulea contract de sponsorizare este de puțin peste 40.000 de lei.

Mulțumim tuturor ludușenilor care s-au implicat, precum și companiilor Vitafoam, Kompotech, Dactylis, Marvi Com, Kinetomed și Shadow, precum și familiei Deteșan, a precizat conducerea Asociația pentru urgențe medicale Luduș. (B.L.)

 

Lasă un comentariu