OPRIȚI ÎNSTRĂINAREA AVERII PATRIEI!

Distribuie pe:

Consider că este o mare mârșăvie inițiativa premierului Florin Câțu de a pregăti scoaterea la mezat a acțiunilor societăților și companiilor de interes strategic național, la care statul român este acționar unic. Într-o perioadă de pandemie, criză și cădere economică nu vinzi averea țării, mai precis ce a mai rămas din aceasta, după trei decenii de înstrăinări păguboase și învârteli politice oneroase!

Culmea, stânga, adică liderii PSD protestează actualmente justificat în acest sens, uitând că guvernările pe care le-au compus au vândut străinilor gazul, petrolul, cimentul, combinatele profitabile, resursele naturale ale țării. Pe când dreapta guvernării actuale tocmai se pregătește, nonșalant, trădător și tembel, să le calce pe urme.

Nu există nicio justificare îndreptățită, responsabilă și rezonabilă, oricâte pretexte politicianiste s-ar împacheta public pentru a motiva acest demers. Nu vinzi în criză averea statului, nu renunți speculativ și printr-o iresponsabilă disimulare la companiile profitabile ale țării! Este o hoție!

Puteți să mă acuzați de viziuni și abordări stângiste, dar nu cred că furăciunea ridicată la rang de stat, chiar dacă vine din dreapta spectrului politic, trebuie îngăduită și trecută cu vederea!

Opriți înstrăinarea averii patriei, patrimoniul public al tuturor românilor!

Lasă un comentariu