VIZITA PAPEI FRANCISC I ÎN ROMÂNIA (VI)

Distribuie pe:

“Un stat, indiferent de regimul lui, căruia i se prăbușesc serviciile secrete este un stat cu mâinile ridicate. Niciunul dintre celelalte state comuniste europene nu a cunoscut această situație. Românii au cunoscut în 1917 și 1944. Niciun stat din lume nu a cunoscut TREI CĂDERI CATASTROFALE ÎN NUMAI 70 DE ANI - și asta spune multe despre soliditatea statului nostru” (Alex Mihai Stoenescu, fondator al Centrului de Istorie a Românilor “Constantin C. Giurescu”).

În mod necinstit, terfelindu-ne și pervertindu-ne Istoria, Marile Puteri catolice (Franța etc.) ne-au creionat un stat așa-zis modern, musai catolicizat și occidentalizat - după cum (și) Transilvania fusese, odinioară, un mileniu, la cheremul a tot felul de intrigi și interese ale papilor Romei și ale regilor catolici,(unguri, austrieci)! Această situație anacronică și coabitantă, dintre un stat catolicizat și un popor ortodox, nu tine doar de evoluția ultimelor secole, de când ni s-a permis fabricarea altei conștiințe naționale (Școala Ardeleană ne-a “învățat” că a fi latin înseamnă, neapărat!, a fi... catolic) și ni s-a “călcat în picioare” tradiția ortodoxă (regele Carol I a dărâmat mai multe biserici ortodoxe decât Ceaușescu, iar regale Ferdinand I a fost încoronat de ... președintele Senatului!), ci o vedem și acum, sub “faldurile” Imnului greco-catolic “Deșteaptă-te, române!”, când îl avem “proțăpit” în cea mai înaltă funcție în stat pe președintele lutheran Iohannis, când asistăm stupefiați și neputincioși la înlocuirea statuii domnitorului ortodox Mihai Viteazul cu cea a regelui catolic Ferdinand I (la Oradea) și la idolatrizarea greco-catolicului Iuliu Maniu (agent plătit al Serviciilor Secrete britanice) prin atribuirea numelui său către marile bulevarde ale Țării (în timp ce români ortodocși, ca Vulcănescu și Țuțea, se află sub incidența legii)!

De aceea, stimați cititori, pentru cei care vor astăzi, cât mai repede, să ne “îmbrace” în straiele globalizării, deznaționalizându-ne “cu televizorul”, nu contează nicidecum că, ridicându-i “osanale” papei Francisc I, pun Biserica Ortodoxă Română (în frunte cu Părintele Patriarh), cu cinism ecumenist, la “colțul infamiei”! Scopul acțiunii lor, etalat pe larg de Media sclavizată, este ca în Noua Eră, dincolo de apartenența cuiva la o anumită religie sau filosofie, noii cetățeni (universali) să îl poată accepta pe papa, în mentalul colectiv secularizant, ca pe promotorul mistic al unei societăți planetare în care fiecăruia i se “servește” iluzia că este liber să acționeze după cum “îl taie capul”, dar... într-un Suprastat universal, ecumenist, condus de un dictator al dictatorilor: Antihrist!

Lasă un comentariu