PENTRU A AJUNGE LA VETERINAR, O FETIȚĂ DE 9 ANI ȘI-A CĂRAT CÂINELE ÎN SPATE DOI KILOMETRI, PRIN ZĂPADĂ!

Distribuie pe:

Când a aflat că în satul ei a ajuns un veterinar, Cemre, o fetiță de 9 ani din Turcia, și-a luat cățelul în spinare și l-a cărat doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-i administra o injecție.

“Zilele trecute, am fost chemat într-un sat mic din Turcia pentru a mă ocupa de vaca unui client. Ceea ce a început doar ca o vizită de rutină s-a încheiat cu o întâmplare pe care nu o voi uita curând.

Am fost surprins când o fetiță de nouă ani, care a aflat de prezența mea în sat, mi-a cerut ajutorul pentru cățelușul ei, pe care l-a adus în spate, cale de doi kilometri, prin zăpadă.

Această fetiță a venit să îi fac câinelui o injecție. Patrupedul nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică, rezolvată cu o injecție împotriva paraziților. Micuța Cemre mi-a mulțumit și, fericită, a luat din nou cățelul în spinare și a pornit spre casă.

Am rămas extrem de impresionat de afecțiunea fetiței pentru câine. Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi”, a scris veterinarul Ogün Öztürk pe rețeaua socială thedodo.com, citată de DiGi24, iar imaginile făcute publice au devenit virale.

Lasă un comentariu