MĂSURI LUATE LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE DIN TÂRGU-MUREȘ, DUPĂ APARIȚIA UNOR CAZURI COVID-19

Distribuie pe:

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ TÂRGU-MUREȘ

MĂSURI LUATE LA ADĂPOSTUL DE NOAPTE DIN TÂRGU-MUREȘ, DUPĂ APARIȚIA UNOR CAZURI COVID-19

Toți beneficiarii și angajații Serviciului social “Adăpost de Noapte” din Târgu-Mureș au fost testați în cursul zilei de miercuri, 7.04.2021, după apariția unor cazuri de infectări COVID-19, marți. Era vorba de 2 angajați și 2 beneficiari. Angajații sunt în izolare la domiciliu, iar beneficiarii au fost mutați într-un spațiu de izolare la Adăpost.

S-a solicitat Direcției de Sănătate Publică Mureș testarea tuturor angajaților și beneficiarilor, în total 61 de persoane.

Până la acest moment, au mai fost testați pozitiv 11 beneficiari, iar 6 beneficiari au test neconcludent, testarea lor repetându-se joi, 8.04.2021.

Conducerea executivă a Primăriei municipiului Târgu-Mureș și cea a Direcției de Asistență Socială Târgu-Mureș au luat măsuri de gestionare a situației, dispunând reorganizarea Serviciului și mutarea beneficiarilor astfel: la mansardă - unde există și izolator - au fost mutați cei testați pozitiv, cu un etaj mai jos - cei cu rezultat neconcludent, și la următorul etaj - celelalte persoane.

Situația este sub control. Suntem în legătură permanentă cu Direcția de Sănătate Publică Mureș, un medic va asigura monitorizarea persoanelor testate pozitiv și există echipamente de protecție - combinezoane, vizete, măști, mănuși, dezinfectanți.

Vom reveni cu alte informații pe măsură ce le vom avea.

Lasă un comentariu