PISCINA “MIRCEA BIRĂU” DIN TÂRGU-MUREȘ SE DESCHIDE SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Distribuie pe:

Relaxarea restricțiilor impuse de contextul epidemiologic actual permite acum și redeschiderea piscinelor interioare, cu anumite condiții.

În acest sens, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis ca piscina “Mircea Birău” (TCM) din Târgu-Mureș să se redeschidă publicului începând cu data de 15 iunie.

Piscina va funcționa cu un program împărțit pe două categorii: unul pentru sportivi și altul pentru public. Numărul de persoane va fi limitat și va fi nevoie de o programare prealabilă pentru a utiliza piscina, spune reprezentantul primăriei Târgu-Mureș, Cristina Pruteanu:

“Marți, miercuri, joi și vineri, între orele 6-20, bazinul va fi rezervat sportivilor, iar între orele 20 și 22, bazinul va fi rezervat pentru publicul larg. Sâmbăta și duminica între 6-22 bazinul este rezervat exclusiv pentru publicul larg, iar luni va fi închis. În acest moment, numărul maxim de persoane care pot folosi bazinul într-o serie este de 40 și trebuie o programare în prealabil. Programările se vor face la numărul de telefon al piscinei și depind de numărul de persoane care mai doresc să vină la bazin în ziua și la ora respectivă. Tarifele de utilizare a piscinei vor fi afișate pe site-ul primăriei odată cu redeschiderea acesteia către public.” (radiomures.ro)

Lasă un comentariu