CÂND VARA TE PRINDE PE NEPREGĂTITE ÎN 22 IUNIE !!!

Distribuie pe:

22 iunie 2021, 30 de grade Celsius. Chiar dacă până acum vremea a fost capricioasă, toți așteptam aceste temperaturi... să simțim vara, să ne bronzăm, să ne bălăcim, să ieșim la un picnic, la o plimbare.

Dar, ce putem face când vara îi ia prin surprindere pe cei responsabili cu reparațiile, curățenia și întreținerea Complexului de Sport și Agrement Mureșul? Nu se așteptau, ca în luna iunie - luna lui Cireșar - să fie cald, soare și, de aceea, încă nu au terminat întreținerea și curățirea bazinelor. Șezlongurile nu sunt scoase, apă nu este în bazine... poate pentru că “Sora mea, Margit” nu vrea să facă baie și nu îi face bine expunerea la soare.

Serios? Lăsând gluma și sarcasmul deoparte, situația e jalnică, patetică. Complexul Weekend este o sursă de venit pentru Primărie și o oază de bine pentru cetățenii orașului. Uite așa ne dăm cu stângul în dreptul. Acest Complex trebuia de mult timp să fie pregătit pentru oaspeți, trebuia să fie gata, totul rezolvat și pus la punct, într-o stare latentă de așteptare, ca la primul semn de vreme bună să se deschidă. Cui servește această sabotare a orașului?

Lasă un comentariu