JAGUAR ACADEMY MUREȘ, LOCUL I LA CAMPIONATUL NAȚIONAL ,,BUBURUZA DE AUR 2021”

Distribuie pe:

Sportivele mureșence s-au situat pe primul loc la prima competiție națională de gimnastică feminină, competiție denumită “BUBURUZA DE AUR”. Au reprezentat cu cinste și mândrie, județul Mureș, și au obținut următoarele rezultate: premiu special “Cel mai bun punctaj secțiunea gimnastică ritmică - Kelemen Szonia / locul I, individual 4-6 ani; Kiss Hannah Medea / locul I, individual 4-6 ani, majorete; Palfi Ester Maria / locul I, individual gimnastică, 10-12 ani; Kelemen Szonia, Kiss Szidonia / locul I, acro formație 6-9 ani; Anghel Alisa, Bodoi Delia, Crăciun Alexandra, Gabor Brigitta, Kiss Hanna, Kutasi Biborka, Kovaci Anitta, Matei Antonia, Moldovan Antonia, Naphegyi Sarolta, Orban Karola, Orban Nora, Portik Agnes, Varga Lilla; locul II, acro trio 10-12 ani / Boldea Maria, Chirtes Lorena, Kiss Szidonia. Respect antrenoarei Kovacs Anamaria și părinților pentru pregătirea și sustinerea sportivelor. Așteptăm iubitori de gimnastică în familia de suflet Jaguar Academy Mureș. Tel 0746-61.53.77.

O ECHIPĂ DIN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR, OFERTĂ DE 12 MILIOANE DE EURO PENTRU FOTBALISTUL NAȚIONALEI!

Rennes, echipă care a participat în grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut, a oferit 12 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la Parma. Man a retrogradat cu Parma în Serie B și Rennes a încercat să-i convingă pe șefii italieni să-l lase pe Dennis Man să plece. Oferta de 12 milioane de euro pentru fotbalistul din naționala României nu a fost acceptată. Parma a plătit 13 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB, la începutul lui 2021. După doar șase luni în Serie A, echipa de pe “Ennio Tardini” a retrogradat, iar echipele din Europa au început să facă oferte pentru jucătorii Parmei. Dennis Man a fost dorit și el de Rennes, în Ligue 1, echipă care în sezonul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor. Giovanni Becali, agentul care a realizat transferul lui Dennis Man la Parma, a dezvăluit că Rennes a fost gata să ofere nu mai puțin de 12 milioane de euro pentru a-l lua pe Man din Italia. Kyle Krause, patronul american al Parmei, nici nu a vrut să audă, în condițiile în care a plătit mai mult decât i se oferă pe Dennis Man. “Pentru Mihăilă și Man am primit oferte. Vă pot spune... Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: «Putem să oferim și noi 10-12 milioane de euro». Cei de la Parma au zis: «Păi dacă noi am dat 13»!”, a spus Giovanni Becali, conform as.ro. În sezonul 2020/2021, Rennes a făcut parte din grupa E a Ligii Campionilor, dar a terminat pe ultimul loc, fără nicio victorie și cu doar un punct câștigat. Dennis Man e unul dintre jucătorii în care Parma își pune speranțele că va reuși să promoveze rapid înapoi în Serie A. Mijlocașul român, coleg cu Valentin Mihăilă, a marcat două goluri și a livrat o pasă de gol în 697 de minute jucate în 14 partide din Serie A. 10 - zece milioane de euro este cota de piață a lui Dennis.

EURO 2020 CUM A REACȚIONAT PRESA IBERICĂ DUPĂ ELIMINAREA SPANIEI

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marți, pe Wembley, selecționata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiției. La finalul celor 90 de minute de joc și a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80. La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi și Jorginho și a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno și Alcantara și au ratat Olmo și Morata. Imediat după meci, cotidianul madrilen MARCA a titrat: “Penalty-uri blestemate!”. Apoi a completat: “Spania rămâne fără trofeu la Euro 2020. Au ratat Olmo și Morata, iar Unai Simon nu a mai putut face alte miracole. Am pierdut, dar am câștigat oameni ca Luis Enrique, Pedri sau Dani Olmo. Lucho a fost curajos mereu, nu s-a ascuns și aproape totul i-a ieșit bine. Chiar dacă nu l-am avut pe Ramos, l-am câștigat pe Laporte.

Iar Unai este un portar demn să apere culorile Spaniei. În plus, Pedri este un crack, pe care l-am câștigat pentru un deceniu, în timp ce Olmo a făcut un meci memorabil”. În finală, Italia va întâlni învingătoarea meciului dintre Anglia și Danemarca, programat miercuri. Celălalt cotidian din Madrid, AS, a notat: “Am ieșit cu capul sus!”. Jurnalistul Jose Luis Sanchez a explicat: “Am luptat până la final. În cel mai bun meci de la Euro 2020, Spania a fost eliminată. Am jucat cu pieptul înainte până la loteria penalty-urilor. Un turneu notabil pentru Spania și Luis Enrique”. “Nu a fost să fie, dar suntem mândri de voi. Vă mulțumim pentru acest Euro” au reacționat și cei de la El Chiringuito. “Cel mai crud adio. Spania a fost eliminată în semifinalele Euro 2020 de Italia” a fost reacția celor de la El Confidencial, în timp ce Sport.es a scris: “Spania a fost eliminată. Prima semifinală de la Euro, ratată de echipa noastră”.

NICOLAE DICĂ ARE ÎNCREDERE MAXIMĂ ÎN JUCĂTORII DE LA ROMÂNIA U23

Naționala României trage tare la Mogoșoaia și așteaptă plecarea la Tokyo pentru Jocurile Olimpice. Antrenor secund al reprezentativei de seniori, fostul internațional Nicolae Dică este și secundul lui Mirel Rădoi în provocarea Jocurilor Olimpice. Acesta a coordonat inclusiv cantonamentul preolimpic din Spania, unde au participat 9 din cei 22 de jucători aflați acum pe lista finală pentru Tokyo. “Am fost foarte mulțumiți de jucătorii care au fost în cantonamentul din Spania. Au fost jucători care m-au surprins în bine, 3-4 jucători din cei pe care i-am avut în Spania vor ajunge la echipa mare dacă vor avea continuitate în joc, dacă vor prinde minute. Cât despre Tokyo... noi ne doream să aducem cei mai în formă jucători, dar și cei care sunt aici noi avem încredere în ei. Lucrul cel mai important pe care l-am trimis lui Mirel este că am fost foarte mulțumit de jucători. Am văzut și acum jucători dornici să se antreneze și să vină meciurile oficiale. E cel mai lung cantonament în care am stat. Am făcut unul de trei săptămâni la FC Argeș. Sunt foarte mulți jucători noi la U23 și nu e ușor pentru omogenitate. Cred 100% că putem obține măcar o medalie la Tokyo, eu sunt pozitiv. Vom da totul!”, a declarat pentru frf.ro.

CFR CLUJ - BORAC BANJA LUKA 3-1. DEBUT PERFECT PENTRU MARIUS ȘUMUDICĂ. CLUJENII S-AU IMPUS ÎN GRUIA

CFR Cluj - FK Borac Banja Luka, în primul tur preliminar din UEFA Champions League, s-a terminat 3-1. Dacă va trece de Borac Banja Luka (Bosnia-Herțegovina), CFR Cluj va evolua în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla manșă dintre Fola Esch (Luxemburg) și Lincoln Red Imps (Gibraltar). Dacă nu va trece de Borac Banja Luka (Bosnia-Herțegovina), CFR Cluj va evolua în turul al doilea preliminar al Conference League cu învinsa din dubla manșă dintre Zalgiris Vilnius (Lituania) și Linfield (Irlanda de Nord). Toate rezultatele zilei: Ferencvaros - Prishtina 3-0, Flora - Hibernians 2-0, HJK Helsinki - Buducnost 3-1, CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1, Zalgiris - Linfield 3-1, Fola - Lincoln 2-2, Skhendija - Mura 0-1.

Lasă un comentariu