CUM ÎȘI MANIFESTĂ ZODIILE ANTIPATIA

Distribuie pe:

Semnul zodiacal în care ne-am născut ne poate oferi informații despre personalitatea noastră și despre ce predispoziții avem în momentul în care ne confruntăm cu anumite situații.

De această dată, astrologica.ro ne dezvăluie modul în care se comportă fiecare zodie atunci când antipatizează sau nu suportă o persoană.

Berbec - De obicei, chiar dacă e aprig, e puternic și forțos, Berbecul evită, din principiu, persoanele care vin să se afișeze într-un mod neplăcut sau chiar ele sunt neplăcute. Nu îi plac, pur și simplu.

Nu numai că nu le abordează, dar chiar minimalizează comunicarea cu ele, le abandonează, le întoarce spatele și nu provoacă niciun fel de conflicte. În astfel de situații, Berbecul găsește un pretext să se departajeze de ele, dând dovadă de o diplomație fantastică.

Taur - Taurii se străduiesc să își ignore pur și simplu dușmanii. Pentru ei, dușmanii sunt cei pe care i-a ajutat cândva cu ceva bani și nu i-au restituit la timp. Automat, aceștia sunt trecuți pe lista neagră.

Este foarte dificil să enervezi un Taur, să îl scoți din starea de confort emoțional, pentru că dacă ai reușit, chiar este o performanță. Când te vede că insiști în a-l enerva, te lasă baltă și își vede de treaba lui.

Gemeni - Pentru Gemeni, lucrurile sunt mai simple. Când cineva îi deranjează, pur și simplu îi tratează cu ignoranță. Au o plăcuță mare pe care scrie: azi ignor pe oricine mă deranjează. Râzând, te-a ignorat.

Nu stau să se complice, să analizeze comportamentul celorlalți. Cine vrea respectul lor, trebuie să îl câștige. Așa se și spune: respectul nu se acordă, ci trebuie câștigat.

Rac - Racul experimentează puternic toate șocurile emoționale, de aceea preferă să se izoleze, să nu mai comunice cu persoana aceea neplăcută. Nu reacționează, nu se răzbună. Supărarea o ține, acolo, în suflet.

Izbucnește, însă, altfel. De multe ori, Racii le oferă o șansă în plus celor care au greșit, dar... condiționat. A doua oară nu mai iartă, dar nu spun acest lucru.

Leu - Leul știe că puțini sunt cei care au curajul să se confrunte direct cu el, să îl critice sau să își declare antipatia față în față. Dar, când își dă seama că este dușmănit de o persoană sau bârfit pe la spate, pur și simplu o “șterge” din viața sa.

Totuși, dacă se ivește ocazia, nu uită să o înțepe cu ironiile, să o lovească unde o doare mai rău sau să îi facă reclamă negativă.

Fecioară - Fecioara apreciază mult propria părere despre ea și limitează sever toate încercările de critici din exterior. Deci, dacă te-ai apucat să zgândări o Fecioară, să o critici, să o pui într-o ipostază sau lumină nefavorabilă, deja ți-a stins lumina, s-a terminat.

Pentru ea, aceste lucruri sunt extrem de jignitoare. Preferă ca persoana care a ajuns la așa ceva să nu îi mai fie prieten. Nu este capabilă de răzbunare, dar nici că vrea să mai audă vreodată de “dușman”.

Balanță - Balanțele sunt adevărații cunoscători ai armoniei, iar conflictele nu sunt apreciate din principiu, așa că întotdeauna găsesc o soluție de compromis pentru a scăpa de starea de tensiune și ca să evite o ceartă.

Lasă întotdeauna de la ea și, datorită acestui lucru, cel care a greșit și a iscat o ceartă aiurea, numai ca să necăjească o Balanță, se duce și își cere scuze.

Scorpion - Scorpionul găsește foarte ușor o mulțime de defecte vizavi de o persoană care a încercat să îl atace. Dacă încerci să enervezi un Scorpion, pur și simplu îți ruinează complet viața. E genul mafiot, care atacă pe toată lumea.

Cu Scorpionii, nu se discută. Este mai bine să vi-i faceți prieteni, că sunt mult mai valoroși decât dușmani. Un prieten Scorpion e mult mai valoros, pentru că nu te va lăsa niciodată în viață să greșești. Îți va da un exemplu subtil despre nu știu cine, dar, de fapt, tu te regăsești în acel exemplu.

Săgetător - Săgetătorul este malițios, își bate joc de dușman cu umor. Îl incită, îl întărâtă, îl înțeapă cu săgeți înveninate, care întotdeauna își ating ținta.

Nu îl întrece nimeni în sarcasm, iar dușmanul trebuie să se ferească din calea lui dacă nu vrea să fie făcut de rușine în gura mare. De fapt, Săgetătorul face mișto de toți cei pe care nu îi iubește.

Capricorn - Capricornul își exprimă imediat toate sentimentele către persoana care i-a deranjat, deci nu rămâne dator. Alegerea finală depinde numai de persoana care a greșit. Aceasta își poate cere scuze, dar de felul lor, Capricornii nu iartă și nici nu uită.

Capricornul are pragmatism. Dacă tu vii cu afronturi directe, el îți răspunde pe măsură ce tu vorbești, te înfruntă pe loc, până te termină. Și dacă vede că nu ai bunul simț, dacă te simte că ai venit doar ca să îl necăjești, te alungă să... cânți la altă masă.

Vărsător - Vărsătorii, pur și simplu, nu stau de vorbă cu cei care i-au supărat, ci îi șterg definitiv din viața lor. Nu i-a cunoscut, nu îi știe, nu există. La el nu vii cu argumente și nici el nu îți dă vreo explicație.

Vărsătorul este cea mai complicată zodie. Poate să se supere pe cineva, din nimic, dar nu spune care e motivul. Pur și simplu, pleacă. La el, comunicarea este din priviri. Prețuiește viața mult mai mult decât părerea celor din exterior. Sunt și de o inteligență feroce.

Pești - Peștii trăiesc în lumea lor. Critica simplă din exterior poate duce la izolarea lor totală, completă, dar în același timp vor continua să comunice cu persoana care îi enervează. Nu pentru a o pedepsi, nu pentru a o face să își dea seama că a greșit, ci să îi câștige din nou afecțiunea.

Peștii sunt alunecoși, te duc cu vorba, te plimbă prin toate întortocheturile și te aduc acolo unde le convin lor. Au o strategie de manipulare fantastică. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu