ISU MUREȘ LA DATORIE!

Distribuie pe:

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au intervenit la 72 de intervenții, din care 7 incendii, o altă situație de urgență și 64 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Luni, 16 august, în jurul orei 12.35, incendiu de apartament în municipiul Târgu-Mureș. Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Echipajele ajunse la locul intervenției au constatat că este vorba de un incendiu ce se manifesta în bucătăria apartamentului, proprietara fiind autoevacuată, neavând nevoie de ajutor medical. În urma incendiului au ars aparatele electrocasnice aflate în bucătărie, iar apartamentul și casa scării au fost inundate cu fum, rezultând o victimă de sex feminin, căreia i s-a acordat prim-ajutor calificat de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

- Luni, 16 august, în jurul orei 18.36, incendiu de vegetație uscată, cu pericol de propagare la o casă, în localitatea Bogata. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și SVSU Luduș. La sosire echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aprox. 1,5 ha de vegetație uscată și pomi fructiferi, fiind propagat la o anexă gospodărească (garaj). În interiorul anexei se afla un autoturism, care a fost evacuat ulterior.

Alte intervenții:

- Luni, 16 august, în jurul orei 23.05, asigurări măsuri PSI la accident rutier cu o victimă, în localitatea Gănești. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Odată ajunși la locul intervenției, au constatat că un autoturism a acroșat un alt autoturism, după care a intrat într-un gard, fiind avariat un al treilea autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă de cod verde, aceasta refuzând transportul la spital. La locul intervenției s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor și un echipaj de poliție. Circulația rutieră a fost desfășurată pe un singur sens de mers, fiind dirijată de echipajul de poliție.

Lasă un comentariu