ISU MUREȘ LA DATORIE!

Distribuie pe:

În perioada 17-18 august, pompierii mureșeni au intervenit la 67 de intervenții, din care 3 incendii, o altă situație de urgență și 63 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 17 august, în jurul orei 12.34, incendiu autoturism în localitatea Daneș.

Misiunea a fost executată de pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Au ars componente de plastic și conductori electrici din zona compartimentului motor, fără a exista pericol de propagare.

- Marți, 17 august, în jurul orei 15.29, incendiu autoturism în localitatea Cetatea de Baltă, jud. Alba. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism, fără a exista pericol de propagare. Conducătorul autoturismului s-a autoevacuat, suferind un atac de panică. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a acordat prim-ajutor conducătorului auto, acesta refuzând transportul la spital.

- Marți, 17 august, în jurul orei 15.37, incendiu de vegetație uscată în municipiul Reghin. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30.000 de mp, existând pericol de propagare la casele de locuit.

Lasă un comentariu