ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 31.08-1.09.2021, pompierii mureșeni au fost solicitați la 60 de intervenții, din care două incendii, cinci accidente rutiere, trei alte situații de urgență și 45 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 22.00, incendiu la un garaj produs în orașul Luduș, strada 1 Mai. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un garaj de aproximativ 16 mp. În urma incendiului au ars aproximativ 2 mp din acoperiș și bunurile interioare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: flacără pe obiect combustibil (aparat de gătit amplasat necorespunzător).

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 23.15, incendiu la un coș de gunoi în municipiul Târgu-Mureș, strada Godeanu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Accidente rutiere:

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 10.30, conductă de gaz ruptă în urma unei manevre greșite a unui autoturism în localitatea Petelea. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Aceștia au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Remedierea problemei a fost efectuată de către un echipaj de intervenție de la furnizorul de gaze naturale. Nu au fost victime.

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 13.50, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada Gheorghe Marinescu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 14.35, accident rutier produs pe raza localității Suseni.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un accident rutier produs între trei autoturisme, fără victime. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 18.15, accident rutier produs pe raza localității Periș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane, două dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind de cod verde. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

- Miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 23.00, accident rutier produs pe DN15, în apropierea localității Periș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme din care persoanele s-au autoevacuat. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de pers pe toată durata intervenției.

Lasă un comentariu