CARTEA “POVESTEA VIEȚII MELE” A NARCISEI LECUȘANU SE LANSEAZĂ ȘI LA SIGHIȘOARA

Distribuie pe:

Astăzi, 17 septembrie, de la ora 17, în Sala Sander, din Sighișoara, are loc lansarea cărții “Povestea vieții mele” a Narcisei Lecușanu.

Vicecampioană mondială cu echipa Românei de handbal la Sankt Petersburg în 2005, campioană mondială de tineret în 1995, câștigătoare a Cupei Cupelor EHF și finalistă a Ligii Campionilor, Narcisa Lecușanu este apreciată drept una dintre cele mai valoroase handbaliste ale României. Cartea “Povestea vieții mele” este o autobiografie menită să inspire tinerii, ea prezintă povestea sportivului care a parcurs fiecare etapă spre succes, care a muncit pentru realizările sale.

Narcisa Lecușanu face carieră și acum, ea este singurul român ajuns în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017.

La evenimentul de lansare, alături de Narcisa Lecușanu vor participa și fostul mare handbalist român, Radu Voina, primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, viceprimarul Sighișoarei, Bogdan Burghelea, antrenori și sportivi din Sighișoara, precum și publicul iubitor de sport și carte, deopotrivă.

Desigur, prezența dumneavoastră ne onorează!

*Accesul în Sala Sander (Centrul Național de Informare și Promovare Turistică) se face cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii cu SARS-CoV-2.

Lasă un comentariu