„LUPTĂM PENTRU UNITATE, SĂNĂTATE ȘI ECHILIBRU”

Distribuie pe:

Biroul Executiv al Sindicatului din Învățământ “Spiru Haret” Mureș a transmis, prin președinte prof. Rezi Maria: “Ziua de 5 Octombrie este Ziua Mondială a Educației, o sărbătoare pentru tot învățământul.

Anul trecut nu am simțit-o ca sărbătoare, dar eram cu speranța că vom trece repede peste pandemie.

Suntem în 2021, tot în 5 Octombrie, tot Ziua Mondială a Educației și tot în pandemie, fără a ne putea bucura de această sărbătoare.

Sperăm, totuși, că cei care ne conduc, să treacă peste toate discuțiile, dezbaterile politice și să găsească puterea, căile legale, să găsească resursele, fie ele de organizare, fie financiare, să-și unească eforturile indiferent de culoarea politică, pentru a depăși această perioadă grea, pentru a ieși sănătoși la trup și suflet din această pandemie, toți cetățenii României, din care facem parte și noi, lucrătorii din învățământ.

Cu tot respectul și dăruirea noastră, luptăm pentru unitate, sănătate și echilibru pentru toți cei pe care îi reprezentăm.

Vă dorim să fiți mereu respectați și apreciați pentru munca și efortul extraordinar!

Și tare ne-am bucura dacă cei care ne conduc să asculte spusele lui Spiru Haret, încă din 1908: “M-am străduit ca din slujitorii școlii să creez o forță pe care s-o îndreptez întreagă contra stării de ignoranță și de decădere a națiunii sub toate formele ei.”

Lasă un comentariu