CINE AR CÂȘTIGA POSIBILUL DUEL DINTRE SIMONA HALEP ȘI EMMA RĂDUCANU ?

Distribuie pe:

Simona Halep (30 de ani, numărul 17 WTA) și Emma Răducanu (18 ani, locul 22 mondial) sunt pe cea mai dificilă parte de tablou de la Indian Wells. Sportiva din România și câștigătoarea US Open 2021 se pot întâlni în turul trei al turneului supranumit “al cincilea de Grand Slam”.

Halep, a 11-a favorită a competiției, are un prim tur liber, iar în runda a doua va întâlni învingătoarea dintre Marta Kostyuk și Shuai Zhang. De partea cealaltă, Emma Răducanu intră la rândul său direct în turul secund, unde se va duela cu câștigătoarea partidei Serrano Osorio - Aleksandra Sasnovich.

• Indian Wells, turneul WTA cu premii în valoare de 8.359.455 de dolari, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 6-17 octombrie.

Simona Halep, favorită într-un posibil duel cu Emma Răducanu la Indian Wells

Jurnaliștii de la firstsportz.com au prezis cum vor arăta fazele finale de la Indian Wells, iar Simona Halep se află, deocamdată doar virtual, în sferturi, ceea ce înseamnă că este considerată favorită în confruntarea cu Emma Răducanu din turul trei, dar și în optimile de finală, unde ar putea da peste Azarenka sau Kvitova.

Cum ar putea arăta sferturile de finală de la Indian Wells:

• Karolina Pliskova - Maria Sakkari

• Barbora Krejcikova - Garbine Muguruza

• Simona Halep - Elina Svitolina

• Iga Swiatek - Leylah Fernandez

Drumul Simonei Halep s-ar opri în sferturile de finală. Garbine Muguruza, creditată cu prima șansă la cucerirea trofeului la Indian Wells

Parcursul Simonei Halep ar urma să se oprească în sferturi, Svitolina, sportivă care o conduce pe româncă cu 6-3 la meciurile directe, fiind creditată cu prima șansă.

“Svitolina traversează o formă bună în ultima perioadă, dar cumva nu reușește să ducă lucrurile până la capăt. Cu toate acestea, pare favorită în fața lui Halep, în duelul din sferturile de finală”, se arată în analiza sursei menționate anterior. (Digisport.ro)

Lasă un comentariu