POCZO ZOLTAN ȘI BAJKO BALAZS, CAMPIONI MONDIALI LA KICKBOXING

Distribuie pe:

Luptătorii de arte marțiale Poczo Zoltan și Bajko Balazs, de la clubul Black Diamond Fight Târgu-Mureș, au cucerit trei medalii de aur și una de argint la Campionatul Mondial de Kickboxing WKF, desfășurat, în perioada 18-24 octombrie la Cairo, în Egipt. Poczo Zoltan a devenit campion mondial la Kick Light și Kick Contact, iar Bajko Balazs a luat aurul la Low kick și a terminat pe trei la K1, adjudecându-și bronzul. Antrenorul Poczo Zoltan mulțumește sponsorilor care le-au fost alături pentru pregătirea în vederea acestei competiții.

DEBUT PROMIȚĂTOR PENTRU POLOIȘTII DE LA PARTIZAN TÂRGU-MUREȘ

Bazinul acoperit din cadrul Complexului “Weekend” din Târgu-Mureș a găzduit, recent, primul turneu din zona Nord al Campionatului Național de polo pe apă, rezervat juniorilor I. Partizan Polo Team din Târgu-Mureș, antrenată de Adrian Câmpian și Mircea Frățilă, a câștigat patru din cele cinci partide disputate, terminând pe locul secund, după Crișul Oradea. Din zona Nord, alături de cele două echipe, mai fac parte CSM Oradea, CSM Corona Brașov, CSM Cluj-Napoca și Viitorul Cluj-Napoca. Turneul retur este programat în luna decembrie, la Oradea. Primul turneu al zonei Sud, care cuprinde echipele Triumf București, CSA Steaua, Dinamo București, CSS1 București, CSȘ Steaua, Colegiul Național “Emil Racoviță” din București, a avut loc în bazinul Floreasca din capitală.

SIMONA HALEP A URCAT ÎN CLASAMENTUL WTA

Simona Halep a urcat de pe locul 19 pe 18 în clasamentul WTA dat publicității luni, cu 2.907 puncte. Lider se menține australianca Ashleigh Barty, cu 9.076 de puncte. Top 10 WTA este neschimbat față de săptămâna trecută, fiind format din următoarele jucătoare: 1. Ashleigh Barty (Australia) - 9.076 de puncte; 2. Arina Sabalenka (Belarus) - 6.750; 3. Karolina Pliskova (Cehia) - 5.320; 4. Barbora Krejcikova (Cehia) - 4.708; 5. Garbine Muguruza (Spania) - 4.425; 6. Elina Svitolina (Ucraina) - 4.096; 7. Maria Sakkari (Grecia) - 4.005; 8. Ons Jabeur (Tunisia) - 3.455; 9. Belinda Bencic (Elveția) - 3.365; 10. Naomi Osaka (Japonia) - 3.326. Celelalte românce din Top 200 WTA ocupă următoarele poziții: Sorana Cîrstea se menține pe locul 38, cu 1.629 de puncte; Irina Begu a coborât o poziție și este pe locul 57, cu 1.118 puncte; Gabriela Ruse a coborât două locuri și este pe poziția cu numărul 85, cu 859 de puncte; Jaqueline Cristian a urcat trei poziții, până pe locul 105, cel mai bun din carieră, cu 735 de puncte; Ana Bogdan a coborât de pe locul 105 pe 106, cu 726 de puncte; Mihaela Buzărnescu a coborât o poziție și este pe locul 122, cu 624 de puncte; Irina Bara a coborât două poziții, până pe locul 138, cu 538 de puncte.

FRF, DECIZIE FINALĂ DUPĂ CE FCSB A ANUNȚAT CĂ NU POATE JUCA ÎN CUPA ROMÂNIEI!

FCSB nu poate juca meciul din optimile de finală ale Cupei României cu FC Voluntari, care ar fi urmat să aibă loc miercuri, de la 21.00. Echipa lui Gigi Becali a făcut o cerere, pentru a disputa, totuși, partida, dar aceasta a fost refuzată. Astfel, vicecampioana va fi eliminată la “masa verde”. Partidele din Cupa României nu pot fi reprogramate, așa cum se întâmplă în Liga 1, acolo unde echipa antrenată de Edward Iordănescu a reușit să mute meciul cu Farul Constanța pe 4 noiembrie. “Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

FC U CRAIOVA 1948 SE MUTĂ LA SEVERIN PENTRU PARTIDA DE CUPA ROMÂNIEI CU SEPSI OSK

FC U Craiova 1948 a anunțat că partida din Cupa României cu Sepsi OSK se va juca pe stadionul Municipal din Turnu Severin. Partida din Cupa României dintre FC U Craiova 1948 și Sepsi OSK Sf. Gheorghe se va disputa la Turnu Severin, a confirmat clubul din Bănie: “Pentru a proteja gazonul recent schimbat, Primăria muncipiului Craiova a decis ca următoarea partidă a Științei să nu se dispute pe Complexul Sportiv Craiova. Astfel, meciul din optimile Cupei Romaniei, dintre Fotbal Club Universitatea 1948 și Sepsi OSK, din 28 octombrie, ora 18.00, se va disputa pe Stadionul Muncipal, din Drobeta-Turnu Severin”, a anunțat clubul patronat de familia Mititelu, pe pagina de Facebook.

ADVERSARELE ECHIPELOR POTAISSA TURDA, MINAUR BAIA MARE ȘI CSM FOCȘANI ÎN TURUL 3 AL EUROPEAN CUP LA HANDBAL

Echipele de handbal masculin Potaissa Turda, Minaur Baia Mare și CSM Focșani și-au aflat, luni, adversarele din turul 3 al European Cup, la tragerea la sorți de la Viena. În timp ce Potaissa Turda și Minaur Baia Mare s-au aflat în prima urnă valorică la tragerea la sorți, CSM Focșani a fost în urna a doua. Potrivit tragerii la sorți, cele trei echipe românești vor juca astfel: KH Besa Famgas (Kosovo) - AHC Potaissa Turda, CSM Focșani - Haukar (Islanda) și RK Partizan (Serbia) - Minaur Baia Mare. Manșa tur va avea loc în 27-28 noiembrie, iar cea retur, o săptămână mai târziu. În 2018, Potaissa Turda a câștigat European Cup.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu