FRF, DECIZIE FINALĂ PENTRU BANCA ROMÂNIEI ÎN ZIUA ÎN CARE LUI RĂDOI I-A EXPIRAT CONTRACTUL! MUTARE DE ULTIM MOMENT PENTRU POSTUL DE SELECȚIONER

Distribuie pe:

Echipa națională a României a ratat o nouă prezență la un turneu final, iar acum încep schimbările pe banca tehnică a tricolorilor. Contractul staff-ului condus de Mirel Rădoi a expirat pe 30 noiembrie. Naționala de fotbal a României a trecut din nou prin campanii de calificare la un turneu final fără să ajungă printre cele mai bune naționale. Cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, tricolorii au ratat prezența la EURO 2020, la care Bucureștiul a găzduit meciuri, și, câteva luni mai târziu, și prezența la “barajul” pentru Campionatul Mondial din 2022, după ce Germania și Macedonia de Nord ne-au luat fața. Înțelegerea dintre antrenor și FRF a fosta valabilă doar până pe 30 noiembrie 2021, iar actualul staff tehnic s-a despărțit de Federația Română de Fotbal. În ciuda discuțiilor dintre părți, în care președintele Răzvan Burleanu și ceilalți oficiali ai federației au încercat să-l convingă să continue, Mirel Rădoi a rămas ferm pe poziții. Nu continuă și în următoarea competiție pentru România, în Liga Națiunilor. Astfel, postul de antrenor al României rămâne vacant, iar federația va purta negocieri cu antrenorii pe care îi are pe listă pentru a-l alege pe selecționerul potrivit. Deși FRF susține că abia de pe 1 decembrie se va începe căutările, șefii fotbalului românesc au tatonat, deja, primele piste. Gică Hagi a discutat cu Răzvan Burleanu, dar “Regele” nu a putut accepta oferta, în timp ce Răzvan Lucescu a fost de neclintit de pe banca lui PAOK și rămâne în Grecia. “Da, a avut loc discuția, săptămâna trecută, vineri. S-a petrecut, ba da. Din ce știu eu, nu

s-a ajuns la un consens. Nu știu ce s-a discutat, nu am intrat în detalii. Nu s-a concretizat. A vrut un contract mai mare, nu doar pe șase luni doar pe Liga Națiunilor. Chiar nu știu. Nu s-a ajuns la un numitor comun. Eu am spus că e normal ca el să primească un contract mai mare, pe o perioadă mai mare. Nu știu durata. Eu am mai spus, în trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport, în urmă cu câteva zile. Aurel Țicleanu, membru în Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, a anunțat că lista pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi a fost făcută și a enumerat antrenorii luați în vizor de FRF. (S.C.)

SPECTATORII POT VENI DIN NOU LA SALĂ!!!

Sâmbătă, 4 decembrie, așteptăm toți suporterii noștri, toți iubitorii baschetului la meciul BC Sirius Mureșul - Rapid București. Meciul începe la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Tg. Mureș.

Avem nevoie de susținerea voastră pentru a câștiga acest meci.

În sala sporturilor pot intra pe baza certificatului verde și copii.

Vă așteptăm!

MESSI, DECIZIE CONTROVERSATĂ? CE AR VREA SĂ FACĂ CU ULTIMUL BALON DE AUR CÂȘTIGAT

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur cu numărul 7 și deja ar fi luat o decizie în legătură cu ultimul trofeu obținut. Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câștigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al șaptelea trofeu pentru el, iar după acest moment, organizatorii i-au pregătit o surpriză specială. Polonezul Lewandowski a fost pe locul 2, iar Jorginho a fost pe locul 3. Robert Lewandowski (Bayern München) a câștigat trofeul de cel mai bun atacant, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar. Acum, Messi ar fi decis ca Balonul de Aur cu numărul 7 să fie expus în muzeul Barcelonei, nu în “curtea” lui PSG, club unde a ales să se transfere în această vară, potrivit Joe.co.uk. Messi a fost legitimat la Barca 21 de ani, iar acesta ar putea fi un gest care arată dragostea pe care i-o poartă echipei catalane.

Ce diferență a existat între Lionel Messi și Robert Lewandowski în cursa pentru câștigarea Balonului de Aur

Cei 180 de jurnaliști din întreaga lume care au votat Balonul de Aur au acordat note de la 6 la 1. După gală, a fost dezvăluit și punctajul, iar Lionel Messi, câștigătorul trofeului, a avut un total de 613 puncte, cu 33 de puncte mai mult decât atacantul polonez, care a acumulat 580 de puncte. Jorginho, mijlocașul lui Chelsea, care s-a situat pe podium, a acumulat 460 de puncte, iar Benzema a avut doar 239. Cristiano Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi, s-a situat pe locul 6, cu 186 de puncte. (S.C.)

Lasă un comentariu