DIN CICLUL “CINE ARE URECHI DE AUZIT, SĂ AUDĂ”: IMPOSIBILA UITARE!

Distribuie pe:

Nu poți rămâne decât contrariat, în această atmosferă mondială de tiranie sanitaro-militară, văzând cu cât cinism, în numele “științei”, cohorte de mercenari mediatici nu prisosesc, spălându-ne creierele cu a lor Nouă Ordine Mondială, să ne facă a le acorda credit necondiționat, a ne supune docil la tot felul de aberații și, cum este cazul celebrului târgumureșean care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult din țară (prof. dr. Istvan Benedek), de s-ar putea să ne ștergem din memorie, ca funcție a gândirii, toate amintirile noastre cu cei dragi, victime ale unor abuzuri, strigătoare la Cer, din partea unor hipocrați alintați politic cu expresia “eroii din linia întâi”!

V-am invocat exemplul de mai sus, stimați cititori, tocmai pentru a evidenția cum, obligați realmente să subzistăm într-o societate guvernată tot mai mult de Legea Junglei, neomenia și lipsa de respect câștigă progresiv teren: este de-a dreptul stupefiant să aflăm, chiar de la fratele renumitului medic amintit (prof. univ. dr. Imre Benedek), faptul că acesta, deși vorbea coerent, și-a expus părerea științifică și a rugat să fie dezlegat, dar a fost legat de pat chiar de foștii săi elevi și, în cele din urmă, avea să moară!

Nu, nu se poate să uităm, nici să tăcem, complici, în fața unui “tablou”, sinistru, în care nicidecum nu poate fi vorba de umanism, de vreo urmă de logică în a-i face pe oameni să creadă că le vrei binele, salvarea, când tu, de fapt, pe cei bolnavi îi lași să moară la poarta spitalelor, pe cei sănătoși (asimptomatici) îi internezi, pe suferinzi îi legi de pat, îi supui medicației forțate a unui Protocol secret, nu le dai hrană și apă, le iei telefoanele, îi sedezi, dai bani rudelor să accepte diagnosticul covid la cei decedați, interzici autopsiile, îi arunci dezbrăcați în saci negri etc.!

Să fie, aceasta, “normalitatea” în “medicina” viitorului?

PROF. COSTEL NEACȘU

Lasă un comentariu